Anmeld fupbutik

Hos e-mærket bekæmper vi aktivt fup og svindel på nettet. Vi har gennem en lang række tiltag og vigtige samarbejder taget kampen op mod online fupbutikker, der truer den trygge og tillidsfulde e-handel.

Omfanget af netsvindel, når det kommer til e-handel, er nemlig langt større, end de fleste kan forestille sig. Eksempelvis anmeldte vi i 2019 150.000 falske webshops til bagmandspolitiet.

Har du været uheldig og er blevet snydt på en falsk webshop, kan du anmelde den til os i formularen her på siden.

Din anmeldelse indgår i vores arbejde med at kortlægge og afsløre fupbutikkerne og kan blive en del af en anmeldelse til politiet. Understøtter vores analyser af den pågældende hjemmeside din anmeldelse, vil denvære blandt de domæner, der bliver ”flagget” af SIKKER SHOPPING

Læs mere

Har du handlet på en fupbutik?

Er du allerede kommet i klemme på en udenlandsk fupbutik, tager vi meget gerne imod din anmeldelse. På den måde, kan du hjælpe andre danske forbrugere, så de undgår at handle samme sted – og blive snydt.

En anden ting, du kan gøre, er at undersøge om indsigelsesordningen kan hjælpe dig. I din bank kan du gøre indsigelse og måske få dine penge igen.

Læs mere

Du kan anmelde en fupbutik her

Læs vores persondatapolitik

Din anmeldelse med evt. bilag opbevares hos e-handelsfonden (e-mærket) i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. Dette giver os mulighed for hjælpe politiet i kampen mod it-kriminalitet, og din anmeldelse kan i den forbindelse videregives til politiet.

Du kan til enhver tid bede os om at slette dine personoplysninger, ved at sende en mail til fup@emaerket.dk med henvisning til din tidligere anmeldelse.

Shop trygt online med SIKKER SHOPPING

e-mærket har taget kampen op mod fup-shops og har i samarbejde med TrygFonden lanceret et gratis online værktøj, som du kan bruge i din Chrome browser. Værktøjet hedder SIKKER SHOPPING og hjælper dig med at styre uden om svindelsiderne, og viser dig samtidig de e-mærkede webshops tydeligt.

Læs mere

Bliv advaret om nye fupbutikker

Bliver vi bekendt med falske webshops, der fokuserer på danske forbrugere, advarer vi om dem i både vores nyhedsbrev og på vores facebookside facebookside . Samtidig vil de blive registreret af SIKKER SHOPPING – vores præventive browserudvidelse.

©2022 emaerket.dk