Anmeld fupbutik

e-mærket bekæmper fup og svindel på nettet. Vi tager kampen op mod fupbutikkerne, der truer den trygge og tillidsfulde e-handel.

Bliv advaret om nye fupbutikker

På vores facebookside advarer vi jævnligt vores følgere mod fupbutikkerne og giver løbende tips om sikker nethandel. Følg os på facebook her

Har du handlet på en fupbutik?

Er du allerede kommet i klemme på en udenlandsk fupbutik, kan du måske få dine penge igen med indsigelsesordningen. Følg linket her og lave en indsigelse

Indsigelsesordningen

Shop trygt online med SIKKER SHOPPING

e-mærket tager kampen op mod fup-shops og lancerer med støtte fra TrygFonden et nyt og gratis værktøj. Det hjælper dig med at styre uden om svindelsiderne, og viser dig samtidig de e-mærkede webshops tydeligt.

Læs mere om SIKKER SHOPPING

Du kan anmelde en fupbutik her

Læs vores persondatapolitik

Din anmeldelse med evt. bilag opbevares hos e-handelsfonden (e-mærket) i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. Dette giver os mulighed for hjælpe politiet i kampen mod it-kriminalitet, og din anmeldelse kan i den forbindelse videregives til politiet.

Du kan til enhver tid bede os om at slette dine personoplysninger, ved at sende en mail til fup@emaerket.dk med henvisning til din tidligere anmeldelse.

©2020 emaerket.dk