Vi bekæmper fupbutikkerne

De udenlandske fupbutikker er ødelæggende for dansk e-handel, og det er både forbrugerne, de erhvervsdrivende og samfundet der lider skade. Forbrugerne bliver snydt og bedraget med kopivarer og ugyldige handelsvilkår, de lovlydige webshops mister omsætning og lider under den utryghed svindlerne skaber mens samfundet spilder vores alle sammens skattekroner på at jagte bagmænd, det stort set er umuligt at fange. Derfor bekæmper vi fupbutikker på nettet. Se i videoen nedenfor hvordan.

Du kan også få en masse gode råd om, hvordan du har muligheden for at spotte en fupbutik på nettet. Blandt andet giver vi tre gode råd i om, hvordan du spotter fupbutikker på nettet i videoen nedenfor eller du kan selv læse dig til dem længere nede på siden.

Sådan spotter du en fupbutik

Spot svindlerne, før det er for sent. Vi har samlet fem afslørende tegn, du bør være opmærksom på, når du shopper online.

Se de 4 tegn

Kopivarer – Er det lovligt?

I Danmark er det som udgangspunkt lovligt at eje kopivarer. Er du ikke opmærksom, kan du dog komme i alvorlige problemer.

Se reglerne

Benyt indsigelsesordningen

Er du allerede kommet i klemme på en udenlandsk fupbutik, kan du måske få dine penge igen med indsigelsesordningen.

Sådan gør du

Bliv advaret om nye fupbutikker

På vores facebookside advarer vi jævnligt vores følgere mod fupbutikkerne og giver løbende tips om sikker nethandel.

Følg os på facebook

Tip os om fupbutikker

Har du spottet en webshop, du tror er fup, hører vi gerne fra dig. Er der tale om svindel putter vi den på vores liste, så andre ikke går i fælden.

Tip os