Et synligt bevis på troværdighed

dfg

e-mærket er hele Danmarks e-handelsmærke og nyder stor troværdighed blandt danskerne. Signalværdien af certifikatet er markant, og har, ifølge flere undersøgelser, betydning for hvilken webshop danskerne vælger at handle på.

Læs mere

Markedsføring og branding

dfg

Kundens tillid til webshoppen har en kæmpe betydning for om et køb foretages. Her er e-mærke certificeringen en afgørende konkurrence- og markedsføringsfordel, som effektivt baner vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold, og har, ifølge flere A/B splittests, direkte salgseffekt - i visse tilfælde med over 39%.

Læs mere
Nyhed

Køberbeskyttelse der bygger bro

Flere undersøgelser viser, at en ordning, der sikrer kundens penge, har betydning for over 90 % af danskerne, når de vælger hvilken webshop, de ønsker at handle på.

Ud over fri adgang til vores succesfulde mæglings- og sagsbehandlingsfunktion er alle kunder på e-mærke certificerede webshops automatisk sikret med op til 10.000 kroner per handel ved køb af fysiske varer.

Læs mere
dfg

Juridisk vejledning og kvalitetssikring

e-mærke certificerede webshops har fri adgang til juridisk vejledning på e-handelsområdet og kvalitetssikres løbende af e-mærkets jurister.

Det frigiver ressourcer, målt i både tid og penge, som webshoppen i stedet kan bruge på udvikling og optimering af egen forretning.

Læs mere
dfg

Viden og værktøjer til rådighed

dfg

Ifølge flere tilfredshedsundersøgelser blandt certificerede webshops vægtes adgangen til juridisk viden og værktøjer på e-handelsområdet højt. Det giver webshoppen et vidensmæssigt forspring til konkurrenterne.

Læs mere

 

Ansøg om e-mærket nu