Markedsføring og branding med e-mærket

Kundens tillid til webshoppen har en kæmpe betydning for om et køb foretages. Her er e-mærke certificeringen en afgørende konkurrence- og markedsføringsfordel, som effektivt baner vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold, og har, ifølge flere A/B splittests, direkte salgseffekt - i visse tilfælde med over 39 %.

"En afgørende konkurrence- og markedsføringsfordel...

 

Med certificeringen af din webshop er du en del af et fællesskab, hvor vi sammen skaber trygge og tillidsfulde rammer for den gode købsoplevelse. Den historie hjælper vi dig med at fortælle, ligesom din online synlighed vil øges via e-mærkets markante tilstedeværelse på internettet.

 

Vi tester, måler og vejer løbende effekten af e-mærke certifikatet

En metode til konkret effektmåling er A/B tests af e-mærket på certificerede webshops. Formålet er at bidrage til en mærkbar forøgelse af den enkelte webshops troværdighed og konverteringsrate.

Nedenfor finder du resultatet af flere af disse A/B tests og vores seneste forbrugerundersøgelse med fokus på e-handel, foretaget af A&B Analyse.

dfg

Illux.dk
11,67 % højere konvertering med e-mærket

A/B testen er iværksat og gennemført af e-mærket.

Se hele testen

dfg

Foliekniven.dk
39,19 % højere omsætning med e-mærket

A/B testen er iværksat og gennemført af Foliekniven.dk.

Se hele testen

dfg

Sjovbog.dk
49 % højere konvertering med e-mærket

A/B testen er iværksat og gennemført af e-mærket.

Se hele testen

dfg

Bedst kendte nethandelsmærke

Stor forbrugerundersøgelse, foretaget af A&B Analyse, peger på e-mærket som danskernes foretrukne og bedst kendte nethandelsmærke.

Se undersøgelsen

Ansøg om e-mærket nu

Et team af specialister

Vores Digital Team iværksætter og gennemfører e-mærkets A/B tests. Teamet består af tre marketingspecialister, som hver især har stor erfaring inden for online universet.

Teamet tester effekten af e-mærket på certificerede webshops med det formål at bidrage til en mærkbar forøgelse af webshoppens troværdighed og konverteringsrate.

 

Har du spørgsmål til e-mærkets A/B tests, kan du kontakte Digital Teamet via e-mail.

Morten Ø. Christensen
E: moc@emaerket.dk

Maja S. Rasmussen
E: msr@emaerket.dk

Niki Brown Thalund
E: nbt@emaerket.dk