e-mærkets persondatapolitik

For at du kan benytte dig af e-mærkets hjælp, har vi brug for følgende oplysninger:

• Dit navn
• Din e-mailadresse
• Dit tlf. nr.

Relevante oplysninger ift. din handel, såsom:

• Ordre- eller fakturanummer
• Webshoppen, du har handlet på
• Evt. datoer for køb, modtagelse og returnering
• Ordrebekræftelsen på dit køb
• Anden dokumentation, som måtte have relevans for sagens løsning
• En fyldestgørende beskrivelse af din sag

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne behandle din klage, og til brug for kommunikationen med den webshop, din henvendelse vedrører. Personoplysningerne registreres hos e-handelsfonden og opbevares på ubestemt tid med det formål at skabe en sagshistorik for den pågældende webshop. Dette er for at øge din sikkerhed i forbindelse med online handel på e-mærkede webshops.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren samt medarbejdere hos e-handelsfonden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på emaerket.dk er direktør Jesper Arp-Hansen.

Vi opbevarer ikke personoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til e-handelsfonden videregives i den udstrækning det er nødvendigt til den webshop du har handlet med. Ved udbetaling iht. e-mærkets køberbeskyttelse videresendes personoplysningerne til vores forsikringsselskab.

Oplysningerne sælges på ingen måde videre til tredjemand. Du er selv ansvarlig for at de oplysninger, du videregiver til os ikke indeholder personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos e-handelsfonden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-handelsfonden via post@emaerket.dk.

Vi opbevarer ikke personoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til e-handelsfonden videregives i den udstrækning det er nødvendigt til den webshop du har handlet med. Ved udbetaling iht. e-mærkets køberbeskyttelse videresendes personoplysningerne til vores forsikringsselskab.

Oplysningerne sælges på ingen måde videre til tredjemand. Du er selv ansvarlig for at de oplysninger, du videregiver til os ikke indeholder personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos e-handelsfonden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-handelsfonden via post@emaerket.dk.