e-mærket søger jurist

Vil du være med til at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse for alle? Er du en dygtig jurist med et godt kundeservicegen, og ligger dine juridiske kompetencer og interesser inden for e-handel, er det dig vi søger. Her vil du skulle indgå i e-mærkets team af jurister, som er en bærende kraft i serviceringen af vores medlemmer og vejledning af forbrugere.

Hvad kommer du til at lave?

Du vil dagligt være i dialog med vores medlemmer– f.eks. i forbindelse med løbende juridiske servicetjek eller certificering af deres webshop. Derudover vil du på en klar og forståelig måde skulle yde telefonisk eller skriftlig juridisk vejledning inden for e-handel, til vores medlemmer og til forbrugere som har handlet på en e-mærket webshop.

Du vil også skulle behandle konkrete forbrugersager som hører under vores køberbeskyttelse, og hjælpe forbrugeren og den erhvervsdrivende med at finde frem til den gode løsning.

Hvem er du?

Du er uddannet cand.jur./cand.merc.jur, og er interesseret i og har kendskab til de juridiske regler, som regulerer e-handelsområdet; navnlig aftaleret, køberet, forbrugeraftaleret, e-handelsret. Du er god til at spotte en problemstilling og få den håndteret og løst effektivt og hurtigt og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du derudover erfaring med eller interesse for GDPR, vil det være en fordel.

Hos e-mærket sætter vi en ære i at sige tingene, som de er og forventer derfor også, at du forstår at kommunikere din juridiske viden på en let tilgængelig måde i alle former for situationer.

Som person er du servicemindet og smilende – også i telefonen, og du er i stand til at se muligheder og løsninger i stedet for begrænsninger. Du tager initiativ og ansvar - det både i forhold til dit arbejde og dine kolleger - og du trives med, at sjov og spas går hånd i hånd med en travl hverdag.

Om du foretager dine indkøb med mus og tastatur er ikke lige så vigtigt for os, som at du har hjertet det rette sted. Vi tager det dog som en selvfølge, at du har interesse for e-handel og har lyst til at arbejde for vores fælles sag – at bringe køber og sælger tættere sammen gennem tryg og tillidsfuld e-handel.

Vi vægter åbenhed og ærlighed højt og føler en stor forpligtelse til at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det forventer vi selvsagt også, at du gør.

Hvad tilbyder vi?

Et udfordrende job i en lille og unik organisation med et stærkt sammenhold og en flad struktur. Du bliver en del af et højt specialiserede team af jurister, hvor udvikling og sparring er i højsædet.

Vi har frokostordning og betalt frokostpause, hvor vi spiser sammen. Vi fejrer vores succeser og har plads til sjov og ballade i hverdagen. Vi deltager bl.a. i DHL-stafetten og har en veldrevet personaleforening, hvor vi senest har holdt spilaftner og tilberedt vores egen mad i et Michelin-køkken med hjælp fra kokkene. Vi er ikke lønførende, til gengæld har vi en god sundhedsforsikring og er i det hele taget en (familie-)venlig arbejdsplads med stor fleksibilitet og 6. ferieuge.

Om e-mærket

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Vi certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje.

For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. e-mærket er en non-profit organisation grundlagt i år 2000. Vi samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Vores medlemmer tæller over 2.300 danske medlems-virksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj.

Arbejdstid

37 timer/uge inkl. frokostpause.

Ansøgningsfrist

D. 1. april 2021

Ansøgning og CV

Sendes til vhk@emaerket.dk, skriv i emnefeltet: Jurist

Proces

Samtaler forventes at afholdes løbende.

Ansættelsesstart

Efter aftale

Arbejdssted

Generatorvej 8D, st. tv. 2860 Søborg

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefjurist Vian Khazer på vhk@emaerket.dk eller tlf. 25 94 29 41

©2020 emaerket.dk