LEAD DEVELOPER … der vil gøre en forskel

Hos e-mærket skaber vi fundamentet for gode og trygge oplevelser på nettet. Hver dag arbejder vi på at bringe køber og sælger tættere sammen, og derigennem øge tilliden i den danske e-handel. Du bliver fagligt ansvarlig for vores DevSecOps team og får lov at lege med det hele. Både videreudvikling af vores eksisterende systemer og udvikling af nye services. Heldigvis er du ikke alene, men vil, lige nu, have 3 andre i teamet med evner inden for både frontend, backend og systemarkitektur.


Hvad skal du lave?

Din opgave bliver bl.a. at sætte retningen og rammerne for arbejdet i teamet. Du kommer til at sidde i en moderne stack med bl.a. PHP8, Laravel 8, MySQL, Livewire og Tailwind CSS, og du kommer til at arbejde med:

  • Valg af teknologier, services og værktøjer.
  • Udvikling og leverancer til projekter.
  • Design af systemarkitektur og databasestruktur.
  • Definitioner af processer og guidelines for test suite, release etc.
  • Evt. opsætning af web servere, databaser, DNS og diverse cloud services.

Hvem er du?

Du vil passe rigtig godt ind, hvis du er venlig, nysgerrig, pragmatisk og kan lide at samarbejde med dygtige folk. Vi forestiller os, at du har 5+ års erfaring inden for PHP, og har haft udviklingsansvar for en større applikation med alt, hvad det indebærer.

Det vigtigste er dog, at du er struktureret og kan sikre fremdrift. Er du samtidig typen, der både selv kan se mulighederne samt tage andres input og skabe konkrete, brugbare løsninger, så bliver du en succes herinde.

Hvem er vi egentlig hos e-mærket?

Vi elsker at gøre en kæmpe forskel hver eneste dag. Men vi ved også, at det er kollegaerne, chefen og virksomheden, der er med til at gøre det sjovt at komme på arbejde. Og dér synes vi faktisk også, at vi er rigtig heldige. Det er uformelt, hyggeligt og trygt.

Vi er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet TÆNK, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Finans Danmark, Dansk IT og HK Handel. Som dansk certificeringsordning arbejder vi for gode rammer og tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Vores medlemmer tæller over 2.700 danske og udenlandske netbutikker inden for forskellige brancher.

Du vil blive en del af en unik organisation, hvor det sociale sammenhold har prioritet. Der er højt til loftet og begreber som ordentlighed og forretningsetik betyder meget for os. Vi er en familievenlig arbejdsplads med stor fleksibilitet, gode rammer og kollegaer, der altid er friske på et spil bordtennis.

Lad os lære hinanden at kende …

Vi bliver glade for en kort og motiveret ansøgning (du må gerne blære dig), men det skal ikke skille os ad, hvis du i første omgang ”blot” sender dit CV. Vi indkalder løbende til 1. samtale, så skynd dig at skrive til os på job@emaerket.dk – for vi er en smule utålmodige efter at lære vores nye lead developer at kende!

Er der nogle ting, du lige vil spørge om først, så ring til vores direktør, Martin, på tlf. 42 63 64 65 eller skriv til ham på mbm@emaerket.dk, hvis du ikke er så meget til at tale i telefon.

Arbejdstid: 37 timer/uge inkl. frokostpause.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Ansøgning og CV: Kort ansøgning, CV og evt. andre relevante papirer sendes til job@emaerket.dk.

Proces: Vi indkalder løbende til 1. samtale.

Forventet ansættelsesstart: Hurtigst muligt.

Arbejdssted: Generatorvej 8D, st. tv., 2860 Søborg.

Yderligere information: For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte adm. direktør, Martin B. Madsen, på tlf. 42 63 64 65 eller mail mbm@emaerket.dk.

©2022 emaerket.dk