Hi-Fi Klubben netbutik nummer 1.000

Vi gjorde det! Drømmen om at have 1.000 e-mærkede netbutikker inden påske er nu en realitet. Det skal fejres og ikke mindst Hi-Fi Klubben, der blev netbutik nr. 1.000.

Hi-Fi Klubben løb med æren

Netbutik nummer 1.000 blev Hi-Fi Klubben, og det blev onsdag fejret i deres butik på Åboulevarden i Købehavn. Her delte vores jurist, Frederik Hyllested, logokage og champagne ud til såvel ansatte som kunder, og Jacob Malmgaard, butikschef for Hi-Fi Klubbens Netbutik, er både glad og stolt over at være blevet en del af e-mærket:

"Hos Hi-Fi Klubben valgte vi at blive e-mærkede, for at kunderne hurtigt får en sikkerhed og information om, at Hi-Fi Klubbens netbutik er et sikkert sted at handle online. På den måde kan kunderne føle sig sikre - uden først at skulle læse side op og side ned omkring salgsbetingelser, reklamationsret og så videre. Vores netbutik har også nået en størrelse, hvor det er vigtigt, at vi følger de anbefalede retningslinjer fra bl.a. e-mærket og Forbrugerstyrelsen, så vores hjemmeside og netbutik altid lever op til gældende lovgivning og gode råd om sikker e-handel. e-mærket vil klart være med til at synliggøre denne blåstempling," fortæller Jacob Malmgaard.

Se billeder fra begivenheden på vores Facebook-side.