e-mærket har vokseværk

e-mærket er i hastig vækst og har den seneste tid budt 7 nye medarbejdere velkommen.

Niki Brown Thalund (31) er ansat som frontender i e-mærkets digitalafdeling. Niki er uddannet cand.it i Digital Design & Kommunikation og har tidligere arbejdet som UI og UX freelancer for Edillion A/S og som webmedarbejder hos Rådet for Sikker Trafik. Med et skarpt øje for det grafiske udtryk og brugervenlighed skal Niki stå for udviklingen af e-mærkets digitale look.

Eva Elisabeth Sonnerup (42) og Mette Rasmussen (22) er begge tiltrådt to nyoprettede stillinger som kundeservicemedarbejdere i e-mærket. Eva kommer fra en stilling som Product Coordinator hos Lund Copenhagen og har tidligere arbejdet hos Dyrberg/Kern som Retail Coordinator. Mette er nyuddannet kontorassistent med speciale i administration fra CPH WEST og har været i praktik i DHL i 2 år. Eva og Mette skal stå for at servicere medlemmer og forbrugere.

Camilla Engel Post (38) er ansat i e-mærket som juridisk teamkoordinator. Camilla er uddannet cand.jur og har mange års erfaring med juridisk sagsbehandling og procesoptimering – senest i Forbrugerklagenævnet. Som teamkoordinator bliver Camilla den bærende kraft i kvalitetssikringen af e-mærket.

Sabine Aae (30) er ansat som jurist hos e-mærket. Sabine kommer fra en stilling i Forbrugerrådet Tænk og er uddannet cand.jur. Hos e-mærket kommer Sabine blandt andet til at arbejde med godkendelse og løbende kontrol af de e-mærkede netbutikker.

Morten Østergaard Christensen (36) tiltræder som marketingkoordinator i e-mærkets digitalafdeling. Morten har flere års erfaring med online/offline marketing på operationelt og strategisk niveau – senest hos Dansk Indkøb. Morten skal blandt andet stå for A/B-test og optimering samt planlægning og eksekvering af marketing- og partnerkampagner.

Maja Evy Skafte Rasmussen (27) er ansat som Data Marketing-medarbejder hos e-mærket. Maja er uddannet cand.merc i Økonomisk markedsføring fra CBS og har tidligere arbejdet hos entreprenørvirksomheden MT Højgaard. Maja skal arbejde med CRM og analysere kundedata til gavn for e-mærkets medlemmer.

Se billeder af alle medarbejdere her