Tør du udfordre din forretningsmodel og digitale strategi?

Nåede du ikke at tilmelde dig ”E-handel: Strategi og forretningsudvikling” i foråret, så har du nu chancen igen. Det populære modul starter op den 23. oktober og er udviklet i samarbejde med e-mærket og flere succesfulde personligheder fra erhvervslivet.

"Strategi og forretningsudvikling" henvender sig primært til medarbejdere, der er involveret i virksomhedens digitale strategi og forretningsudvikling eller sidder med ansvaret for e-handel. På modulet får du redskaber til at forstå, forbedre og skabe forretningsmodeller. Du lærer, hvordan en forretningsplan eksekveres og bliver undervist i markedstrends og digital strategi. Samtidig vil e-business eksperter vise dig Best Practice på området og hjælpe med at identificere nye muligheder for dig og din netbutik.

Erfaringer fra den e-mærkede netbutik livingart.dk

Jeg har deltaget i modulet E-handel: Strategi og forretningsudvikling og blev beriget med fantastiske værktøjer og brugbare ideer, jeg kunne tage med hjem i virksomheden. Vores undervisere havde mange års erhvervserfaring og kunne sparre med os og forstå de udfordringer og muligheder vi selv kom med. Hver uge var der gæstelærer fra erhvervslivet, der fyldte rummet med energi og entusiasme. Jeg kan varmt anbefale modulet til enhver person fra alle brancher.” - Brian, livingart.dk, Forår 2014. 

Tilmeld dig modulet her

KEA_videolink