e-mærket vinder podcastpris

29. maj 2019

Det var en stor dag for e-mærket i går.

Vi vandt nemlig prisen for årets samarbejde ved Podcastprisen 2019, der blev afholdt af Center for Podcasting, og som var startskuddet på Podcast Festivalen 2019.

Prisen blev vundet på baggrund af den podcast, vi producerede i samarbejde med Datatilsynet sidste år, og som endte ud i seks afsnit og over 12.000 afspilninger.

Prisen blev uddelt i de flotte lokaler på Klub på Linnésgade og i følge juryen vandt vores podcast prisen på baggrund af blandt andet følgende:

"Det vi har lagt vægt på er, at producenten har taget et klassisk podcast-greb, nemlig den narrative tilgang og formidlet et vigtigt og svært emne til en specifik målgruppe således, at det både er oplysende og spændende for målgruppen. Samarbejdet der er indgået i forbindelse med produktionen synes oplagt, og juryen har ikke været i tvivl om, at begge parter har nydt godt af samarbejdet."

https://business.emaerket.dk/podcast/

Billedetekst: Tre glade vindere fra prisuddelingen. Fra ventre, Anders Due (Datatilsynet), Camilla Engel Post (Chefjurist, e-mærket), Toke Mølgaard (Kommunikationschef, e-mærket).

©2024 emaerket.dk