Cookies & persondata

HVAD ER COOKIES?

Cookies er små stykker data, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden og huske dig, hvis du vender tilbage. Oplysningerne, som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

SÅDAN ANVENDER VI COOKIES PÅ EMAERKET.DK

emaerket.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser. Læs her vejledninger til, hvordan du sletter cookies i din browser:

TEKNISK NØDVENDIGE COOKIES

Indholdet på emaerket.dk er lagret og administreres gennem WordPress CMS. WordPress sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Vi bruger e-mærkets cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du i forvejen er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies.

PRÆFERENCE- COOKIES

Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. For eksempel til visning af Youtube-film på emaerket.dk. I den forbindelse bruger Youtube bl.a. cookies til at registrere, hvilke videoer der vises og hvor meget af filmen du har set.

DRIFTS- OG OPTIMERINGSCOOKIES

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. I den forbindelse bruger vi blandt andet Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. De oplysninger som cookien indsamler om din brug af emaerket.dk sendes til og gemmes på Googles servere. Derudover sætter vores chat-funktion cookies, som gør at brugeroplevelsen på chatten er optimeret.

MARKETING – ANONYM TRACKING PÅ TVÆRS AF HJEMMESIDER

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Oplysningerne gør det muligt at vise brugeren relevant marketing indhold. emaerket.dk benytter pt. ikke disse cookies.

Læs mere om e-handelsfondens persondatapolitik under menupunktet Cookies & persondata.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 4485 8590 eller medlemsservice@emaerket.dk.


PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på emaerket.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• URL på webshop
• CVR-nr.
• Antal ansatte
• Virksomhedens juridiske navn
• Selskabsform (ved personligt ejet selskab, navnet på ejeren)
• Adresse
• Postnr. og by
• Tlf. nr.
• E-mailadresse til fakturering
• Etableringsår
• Kontaktpersons navn
• Kontaktpersons e-mailadresse
• Kontaktpersons tlf. nr. (direkte eller mobil)

Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål at kunne behandle ansøgningen om e-mærket. Oplysningerne registreres hos e-handelsfonden og opbevares i løbende kundeforhold. Når samarbejdet ophører, opbevares oplysningerne på ubestemt tid med det formål at skabe en sagshistorik for en pågældende webshop.

Når der indsamles oplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren samt medarbejdere hos e-handelsfonden har adgang til de oplysninger, der registreres. Den dataansvarlige på emaerket.dk er direktør Jesper Arp-Hansen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til e-handelsfonden sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger. Vi videregiver navnet på kontaktperson samt by til Google Analytics.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

Som registreret hos e-handelsfonden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-handelsfonden via post@emaerket.dk.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på emaerket.dk. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen på emaerket.dk, og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.