e-mærket infografik

Danskerne elsker nethandel

Faktisk ligger vi på 3. pladsen over lande, der handler mest online

Langt de fleste handler går godt, men desværre dukker der flere og flere fup-webshops op, som kun har til hensigt at franarre danske onlinehandlende deres penge og kortoplysninger.

Det betyder, at der hvert år er en del danskerne, der kommer til at handle i én af disse webshops, og som dermed oplever at blive snydt på nettet. Desværre er antallet af disse fup-butikker stigende, og de danske myndigheder har svært at følge med og har ofte ikke bemyndigelse til at lukke dem ned, men må sende dem videre til de lande, hvor domænerne er oprettet, og ofte består disse fup-webshop derfor og kan blive ved med at snyde og bedrage.

Hos e-mærket er vi, i samarbejde med TrygFonden, gået aktivt ind i kampen mod fupshop på nettet og ønsker, gennem avanceret teknologi, at beskytte både de danske forbrugere og de danske, lovlydige webshops. Det gør vi på flere måder, og nu har vi udviklet et online værktøj, du nemt kan installere og bruge for at beskytte dig selv og dine nærmeste fra at gå i fælden. Samtidig får du vist hvilke webshops, der er e-mærket, så du på den måde altid kan vælge sikkert, når du skal handle på nettet.

På baggrund af vores tidligere indsats i samarbejde med DK Hostmaster, har vi ryddet gevaldigt op i de falske webshops, der lå på dk-domæner. Hvilket betyder, at dem vi ser nu, næsten udelukkende er på udenlandske domæner. Arbejdet med at få lukket fupbutikker på udenlandske domæner er en langt mere besværlig og længerevarende indsats. Dette gør SIKKER SHOPPING endnu mere relevant, da forbrugerne nu selv kan se de pågældende fupshops i søgeresultaterne og styre udenom.

Læs mere om SIKKER SHOPPING

Download infografik

Infografikken kan frit benyttes i forbindelse med omtale af SIKKER SHOPPING.

Anfør venligst e-mærket som kilde.

Infografik (.pdf) Infografik som billedmateriale (.eps)

Betingelser for SIKKER SHOPPING

Betingelser for SIKKER SHOPPING
©2020 emaerket.dk