FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Jeg oplever problemer med visningen af ikoner i mine søgeresultater?

For at afhjælpe problemet skal du kontrollere, at du har den nyeste udgave af Chrome samt at browseren er opdateret for nyligt. Dernæst anbefaler vi, at du fjerner og derefter tilføjer SIKKER SHOPPING udvidelsen på ny.

Jeg har fundet, hvad jeg tror er, en falsk webshop, som ikke er markeret med advarselsikon?

SIKKER SHOPPING udvidelsen fanger desværre ikke alt, men det kan du hjælpe os med. For støder du på en mistænkelig side kan du nemt tippe os ved at klikke på SIKKER SHOPPING udvidelsen i værktøjslinjen og tippe os om siden.

Jeg kan ikke få SIKKER SHOPPING udvidelsen til at fungere på min mobil?

Der findes på nuværende tidspunkt ikke udvidelser til browsere på mobile enheder. Så hvor end vi gerne ville lave SIKKER SHOPPING til mobile enheder, findes den tekniske løsning ikke. Så snart den gør, kaster vi os naturligvis over det.

Når jeg har installeret SIKKER SHOPPING, er jeg så garanteret aldrig at blive snydt?

Nej, det er du ikke. SIKKER SHOPPING fanger ikke det hele, men du handler mere sikkert på nettet end hvis du ikke havde installeret SIKKER SHOPPING.

Hvornår er en webshop falsk/fup?

Der lægger en lang række kriterier til grund for, hvad SIKKER SHOPPING kategoriserer som en falsk webshop, og det er en kombination af disse kriterier, som gør udslaget. Det kunne være mangelfulde eller forfalskede handelsbetingelser, firmaoplysninger og domæneinfo samt at der er tale om markedsføring og salg af ulovlige kopivarer – oftest produceret i Kina.

Fanger SIKKER SHOPPING alt?

Nej, det gør SIKKER SHOPPING desværre ikke. Hvor end vi hos e-mærket gerne ville det, kan vi aldrig garantere, at SIKKER SHOPPING beskytter dig mod alle falske webshops på internettet. Det er en umulig opgave. Så selvom du har installeret SIKKER SHOPPING, skal du stadig være opmærksom, når du handler på nettet. e-mærket - som står bag udviklingen af SIKKER SHOPPING - kan ikke holdes ansvarlig, hvis du havner på en fupside og handler på den selvom, du har installeret SIKKER SHOPPING.

Har du andre spørgsmål til din SIKKER SHOPPING udvidelse, er du velkommen til at kontakte os på: info@emaerket.dk

Læs mere om SIKKER SHOPPING

Betingelser for SIKKER SHOPPING

Betingelser for SIKKER SHOPPING
©2020 emaerket.dk