Opfølgning

Webinar: Nye regler om prismarkedsføring

Gik du glip af vores første webinar om prismarkedsføring den 3. maj? Vi har valgt at lave en opfølgning på webinaret. Dels fordi der var meget stor interesse for webinaret, og dels er der i mellemtiden kommet afklaring omkring den endelige udformning af reglerne.

Arbejder du med markedsføring, indkøb eller salg? Så bliver du med stor sandsynlighed berørt af de nye regler om prismarkedsføring, der trådte i kraft den 28. maj 2022. De nye regler har indflydelse på tilbud, rabatter, kampagner, Black Friday og meget mere.

I samarbejde med LIGA Advokater inviterer vi til en virtuel kop kaffe og rig mulighed for at blive klogere på, hvordan du lovligt bruger tilbud og gør din virksomhed klar til de nye regler.

Oplægsholdere

Ulrika fra Liga Advokater

Ulrika Folkmann Schjerbeck

Advokat

LIGA Advokater

Heidi fra Liga Advokater

Heidi Lindberg Andersen

Advokat

LIGA Advokater

13. juni 2022 Kl. 9:30-11:30

Tilmelding til webinar

Hør mere om:

  • Hvilke krav der gælder for brug af ”tilbud” og ”før-priser”
  • Hvornår du kan bruge ”fra-priser” og ”spar op til”
  • Hvornår noget egentligt er gratis
  • Hvordan du kan kommunikere om besparelser på demo-modeller, 2. sortering m.m.
  • "Outlets”, ”restsalg” og lignende – hvornår må der komme nye varer?
Webinar illustration

Derfor er webinaret vigtigt for dig

Udsalg, tilbud, chokpriser og meget andet er ofte med til at hive den prisbevidste forbruger ind på webshoppen. Virksomheder bruger derfor i stigende grad prisen som salgsargument, såkaldt prismarkedsføring. Der findes allerede skrappe regler for, hvornår og hvordan man må gøre det – og reglerne bliver ændret med virkning fra 28. maj 2022.

De nye regler betyder store ændringer, bl.a. for hvor længe et produkt skal have været udbudt til en ”normalpris”, før det må komme på tilbud. Fx kan dine Black Friday- og Black Week-tilbud have betydning for de efterfølgende juletilbud.

Efter webinaret er du godt klædt på til at håndtere din egen markedsføring så den holder sig inden for lovgivningen. Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Mød teamet Liga advokater

Hvem er LIGA Advokater?

Med flere års erfaring fra Forbrugerombudsmanden og nogle af landets største advokatkontorer er LIGA Advokater et specialistkontor, der er førende inden for markedsføringsret og forbrugerret.

Vores advokater har i mange år rådgivet danske og udenlandske virksomheder om tilrettelægning af kampagner, udvikling af koncepter og hjælp i myndigheds- og retssager.

©2023 emaerket.dk