Gratis hjælp til Findpriser.dk’s brugere

17. december 2009

Findpriser.dk slutter sig til den række af shoppingsportaler som har indgået en samarbejdsaftale med e-handelsfonden for at hjælpe og beskytte forbrugerne, når de handler på nettet.

Samarbejdet, som er helt unikt i Danmark, giver forbrugerne på alle de største shoppingportaler mulighed for at kontakte e-handelsfondens Forbruger Hotline, hvis de søger råd og vejledning før, under og efter en handel på nettet.

Ros Findpriser.dk

e-handelsfonden har til formål at øge tilliden til dansk e-handel ved at højne lovligheden og etikken hos de danske netbutikker gennem den danske mærkningsordning e-mærket, samt informere forbrugerne om deres rettigheder, når de handler på nettet. Derudover hjælper e-handelsfonden gennem professionel tvistløsning forbrugere, der handler på e-mærkede netbutikker.

Derfor er vi meget glade for den ansvarsfuldhed, som Findpriser.dk nu også viser med den nye samarbejdsaftale.

Hvis vi skal højne tilliden til dansk e-handel, så er det vigtigt, at hele e-handelsbranchen bakker op, og derfor har vi kun ros til overs for den velvilje, som Findpriser.dk udviser her. Findpriser.dk har etableret sig som en seriøs spiller på markedet for shoppingportaler. Alene i december forventer de at komme i berøring med over 1,5 millioner besøgende, som er på jagt efter den rigtige julegave.

Det er helt klart en styrkelse af dansk e-handel, når de største danske shoppingportaler giver deres brugere mulighed for hurtigt at få råd og vejledning, når de handler på nettet igennem portalerne. Og med dette samarbejde kan vi i e-handelsfonden hjælpe endnu flere forbrugere, og det er det, det hele handler om.

©2020 emaerket.dk