Tips & gode råd

Så nemt installerer du SIKKER SHOPPING

7. oktober 2021

Billede af Nicolai

Nicolai Soya Bølstad

Inbound Marketing Manager

nsb@emaerket.dk

Du vil gerne installere SIKKER SHOPPING, men er måske lidt usikker på, hvordan det foregår? Bare rolig, nu har vi lavet en simpel trin-for-trin-guide, der tager dig i hånden gennem den korte installationsproces.

Følg disse enkle trin, og så er du klar til at surfe rundt på nettet uden at ryge i fælden hos fupbutikkerne. Det smarte ved vores lille værktøj er, at du med det samme kan se, hvilke butikker, du skal undgå, når du vil handle.

Trin 1: Sørg for, at du har Chrome installeret på din computer

SIKKER SHOPPING er i øjeblikket udviklet til Chrome på computere og endnu ikke til Chrome for mobiltelefoner. Har du allerede Googles Chrome-browser på din computer? Så er du klar til trin 2. Hvis ikke, så skal du først hente og installere Chrome-browseren på din computer. Det kan du gøre på denne side.

Trin 2: Find SIKKER SHOPPING til Google Chrome

Når Chrome er installeret, skal du nu klikke dig ind på siden, hvorfra SIKKER SHOPPING-udvidelsen kan hentes. Det kan du gøre lige her. Når du er inde på siden, skal du blot trykke på den blå knap, der hedder ”Føj til Chrome”:

Trin 3: Accepter tilføjelsen af SIKKER SHOPPING

Når du har klikket på knappen ”Føj til Chrome”, dukker der en lille boks op, hvor du skal bekræfte, at du gerne vil tilføje SIKKER SHOPPING. Det gør du ved at trykke på ”Tilføj udvidelsen” - efterfølgende bliver udvidelsen installeret i din Chrome-browser:

Trin 4: Vælg, om du vil hjælpe os med anonym statistik

Så snart udvidelsen er installeret, bliver du sendt til en tak-side. Her har du mulighed for at bidrage anonymt til at forbedre SIKKER SHOPPING ved at tillade indsamling af statistik eller sige "nej tak":

Trin 5: Tillykke, nu er du klar!

Når du er nået hertil, så er du faktisk klar til at surfe trygt. Når du nu foretager en søgning i Chrome, vil du allerede i søgeresultaterne kunne se, hvilke butikker, der er e-mærkede, og hvilke butikker, vi mistænker for at være fupbutikker.

For når du surfer med SIKKER SHOPPING aktiveret, vil søgeresultaterne tage sig ud på denne måde, hvor e-mærkede, sikre butikker bliver fremhævet, og det som fremstår som fupbutikker bliver markeret med rød advarselsfarve:

©2024 emaerket.dk