Stor stigning i ansøgninger om e-mærket

4. maj 2010

Efter et 2009 præget af finanskrisen er der efterhånden ved at være godt gang i ansøgningerne til e-mærket igen, og hos e-handelsfonden har man i årets første fire måneder oplevet en stigning på 25 % i antallet af ansøgninger, set i forhold til samme periode sidste år. Samtidig med at antallet af ansøgninger er steget, er mængden af afgange faldet med hele 27 %. En tendens der giver handelsfonden tro på et godt 2010.

Af den store mængde af ansøgervirksomheder i 2010 er 85 % allerede igennem godkendelsesproceduren. En af de virksomheder der for ganske nylig er blevet godkendt, er musik, video og spilforhandleren billigCD.dk, og salgschef Peter Larsen er ikke i tvivl om at de har truffet den rigtige beslutning.

"Vi tror at mange danske forbrugere sætter pris på, at den butik de handler i ligger i Danmark og har en kundeservice som rent faktisk svarer dig når du henvender dig. Nærhed på nettet giver tryghed, og nu hvor vi har e-handelsmærket, kan forbrugerne være sikre på at BilligCD.dk lever op til de skærpede krav i forhold til lovgivningen. Det giver ekstra tryghed".

Klik her og søg efter e-mærkede netbutikkerKlik her og søg efter e-mærkede netbutikker

©2023 emaerket.dk