Branchenyt Om e-mærket

To af e-mærkets stifterorganisationer fusionerer

14. august 2020

Billede har ikke nogen beskrivelse

Det startede ifølge den ene part som en mindre flirt, men udviklede sig hurtigt til et ægteskab. FDIH og Dansk Erhverv sigter nemlig efter at fusionere og er indtil videre blevet enige om et udkast til en aftale.

Fusionen er endnu ikke trådt i kraft, men skal på en generalforsamling d. 22. september drøftes blandt FDIH’s medlemmer. Fusionen er ifølge direktør i FDIH, Niels Ralund, blevet vendt og drejet, og han er ikke i tvivl om, at det kun kommer til gavn for FDIH’s medlemmer.

- Vi har tænkt meget over, om fusionen vil give mening og værdi for FDIH's medlemmer. Det mener vi, at den i allerhøjeste grad gør. Dansk Erhverv kan bruge FDIH’s viden og ekspertise om det forretningsnære til at servicere medlemmerne. Og FDIH’s medlemmer får glæde af Dansk Erhvervs politiske gennemslagskraft og rådgivningstilbud på en række områder, som FDIH ikke kan tilbyde herunder det ansættelsesretlige, skriver FDIH på deres hjemmeside.

Dansk Erhverv Digital Handel

For at det skal blive et lykkeligt ægteskab, skal begge parter være glade. Og derfor er det jo heldigt at administrerende direktør for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, kan se lige så meget mening med fusionen, som FDIH kan.

- Der er rigtig meget fornuft i at fusionere. Vi kender hinanden, og vi tror på, at vi sammen kan skabe udbytterige og innovative rammer for medlemmerne, så dansk handel samlet set fortsat kan vokse sig endnu stærkere og større, fortæller Brian Mikkelsen.

Fusionen har været diskuteret siden årsskiftet, og bliver der stemt ja til fusionen på generalforsamlingen til september kommer FDIH i fremtiden til at hedde Dansk Erhverv Digital Handel.

Du kan læse mere om fusionen på FDIH og Dansk Erhvervs hjemmesider. Du kan også se de to omtalte fra denne artikel, Brian Mikkelsen og Niels Ralund, fortælle lidt mere om fusionen i denne video.

©2024 emaerket.dk