Brand Protection

Siden 2016 har vi haft et særligt fokus på svindelshops og arbejdet målrettet med monitorering og aktiv bekæmpelse af svindel i den danske e-handel. Med Brand Protection ønsker vi at nedbringe den markante stigning vi ser af virksomheder, der får misbrugt deres brand.

Hver gang en forbruger har en dårlig oplevelse med dit brand forringes dets tillid, omdømme og værdi. Tag kontrol over interaktionen med dit brand og værn om brandoplevelsen med vores Brand Protection-service.

Billede har ikke nogen beskrivelse
Billede har ikke nogen beskrivelse

Tør du overlade dit brand i svindlernes hænder?

Antal svindelshops i Danmark

Billede har ikke nogen beskrivelse

Hurtig handling er altafgørende

Når dit brand bliver misbrugt online, er det afgørende at handle hurtigt. Desværre er dette en udfordring for mange virksomheder. Kort eksekveringstid hæmmes nemlig ofte af, at indsatsen ikke er naturligt forankret i virksomhedens organisation, hverken i specifikke afdelinger eller jobroller. Med vores anti-svindel-enhed leverer vi effektiv og velkoordineret brand protection med kort vej fra planlægning til eksekvering.

Overvågning og nedlukning af svindelshops

Lige nu er der it-kriminelle, der er i gang med at udnytte andre brands til egen vinding. Måske også dit. Vores anti-svindel-enhed sætter ind på flere fronter i beskyttelsen af dit brand. Vi tilbyder effektiv online-overvågning af dit brand samt konsekvent nedlukning (take down) af falske webshops, der snylter på dit brand. Vi har et akutberedskab, der sidder klar til at hjælpe dig med det samme.

Vil du vide mere om, hvordan vi hjælper webshops med at få stoppet misbrug af deres brand? Book et online-møde med mulighed for et uforpligtende tilbud.

Billede har ikke nogen beskrivelse

Skal din webshop e-mærkes?

Bliv medlem
Grafik af bølger
©2024 emaerket.dk