Cases

Mere end 2.500 danske webshops er medlemmer af e-mærket.

I vores cases og medlemsudtalelser herunder kan du se, hvilke forskellige begrundelser vores medlemmer har for at være e-mærket, og hvilke fordele de oplever ved medlemskabet. Alt efter branche og størrelse på webshop og brand kan der nemlig være flere gode grunde til at få certificeret sin webshop af e-mærket.

Læs mere

Men hvorfor er det vigtigt at være e-mærket, når man driver en webshop i Danmark?

Den ubegrænsede juridiske vejledning, sikkerheden i ikke at overtræde aktuel lovgivning, og, for flere, også et øget ordreflow eller større basket size ved tydelig visning af e-mærkets widget på webshoppen, er blandt de fordele, som flest fremhæver som årsag til deres medlemskab. For en stor del af virksomhederne har det også betydning, at de er med til at understøtte vores kamp mod online fup og vores vedvarende indsats for gennemsigtig og tryg nethandel for danske forbrugere.

I vores medlems-cases og udtalelser herunder, har vi forsøgt at samle et bredt udsnit af de mangeartede webshops, vi har blandt vores medlemmer – fra de små enkeltmandsejede shops til de helt store internationale webshops.

 • Logo

  E-mærket har en fantastisk signalværdi som skaber troværdighed og tryghed, hvilket især er vigtig i vores branche, hvor gennemsnitsordren er høj. Derudover er kunde- og fragtscoren et af de absolut bedste værktøjer til at indhente feedback på kundernes købsoplevelser.

  Mark Nissen

  Medejer

  havehandel.dk

 • Logo

  Først var vi skeptiske omkring mærkets egentlige effekt. Men en A/B test foretaget over 5 måneder viste, at vi med e-mærket øgede konverteringen på illux.dk med over 11 %.

  Jimmy Rhiger

  Salg og Marketing

  illux.dk

 • Logo

  Med A/B testen fik jeg bekræftet, at vores samarbejde med e-mærket gav mening, og jeg anerkender i dag fuldt ud e-mærkets store signalværdi og betydning for vores forretning.

  Morten Søgaard

  Salg og Marketing

  sjovbog.dk

 • Logo

  e-mærkets rolle på det danske e-handelsmarked i dag er vigtig. Den er vigtigt for e-commercevirksomheder, så de kan holde sig up to date og være sikre på, at de er juridisk compliant og ikke vildleder forbrugerne ubevidst

  Zvi Goldstein

  CMO

  interflora.dk

 • Logo

  Ser man på kunde- & fragt-scoren, så er der jo ikke nogen tvivl om, at den måde e-mærket gør det på, har den højeste grad af troværdighed, man kan forestille sig - fordi det er baseret på rene facts. Og det er ikke det, der er tilfældet med nogle andre systemer. Derfor mener jeg helt klart, at det bedste system man kan finde inden for dette, det er e-mærkets.

  Bjørn Sahl

  Ejer

  billigcamping.dk

©2020 emaerket.dk