Billigcamping.dk: Kunde- og fragtscoren er det bedste anmeldelsessystem

Danmarks største webshop for campingudstyr, Billigcamping.dk, sender dagligt massevis af campingudstyr afsted til campingglade danskere. Her kan du læse om, hvorfor Kunde- og Fragtscoren styrker deres forretning ved at være et troværdigt anmeldelsessystem.

  • Kundescore
  • Fragtscore
Læs mere Se video
billigcamping.dk browser.

”Det er meget simpelt det bedste system”

Bjørn Sahl, ejer af Billigcamping.dk

Skærmbillede af billigcamping.dk på mobil.

Faktuelle brugeranmeldelser baseret på data

Det er blandt andet dét, at man kun bliver stillet ét spørgsmål, når man skal anmelde sin oplevelse hos en webshop med Kunde- og Fragtscore, der gør, at Bjørn Sahl er stor fortaler for det. Det gør det nemt, gennemskueligt og faktabaseret.

”Jeg er ikke i tvivl om, at de data, der kommer fra e-mærket, de er det mest reelle, man kan få. Og troværdigheden af det, den er jo i høj kurs”, siger Bjørn Sahl.

Billede Bjørn
Billigcamping.dk Kunde -og Fragtscore

Et pålideligt alternativ til eksisterende anmeldelsessystemer

Bjørn Sahl er ikke stor fan af de systemer, der findes for brugeranmeldelser, hvor man, som han selv forklarer det, "har store udtalelser om, hvor god eller dårlig en virksomhed er". Nej, han vil hellere holde sig til data, som er baseret på fakta, og ikke så meget andet. Altså lige præcis som e-mærkets anmeldelsessystem er.

”Ser man på Kunde- og Fragtscoren, så er der jo ikke nogen tvivl om, at den måde e-mærket gør det på, har den højeste grad af troværdighed, man kan forestille sig. Fordi, det er baseret på rene facts. Og det er ikke det, der er tilfældet i nogen andre systemer. Og derfor mener jeg helt klart, at det bedste system, man kan finde inden for dette, det er e-mærkets”, fortæller Bjørn Sahl.

©2024 emaerket.dk