Kunde- og fragtscoren er det bedste anmeldelsessystem

På en industrivej, ikke langt fra afkørsel 56 i Horsens ligger en stor sølvfarvet lagerbygning og bliver badet i solstråler, der rammer bygningen fra en skyfri himmel. Herfra sender Danmarks største webshop for campingudstyr - Billigcamping.dk - til dagligt massevis af campingudstyr afsted til campingglade danskere.

Billigcamping.dk har længe brugt e-mærkets anmeldelsessystem: Kunde- og Fragtscoren. ”Det er meget simpelt det bedste system” udtaler ejer Bjørn Sahl.

Læs mere Se video
Billede har ikke nogen beskrivelse
Billede har ikke nogen beskrivelse

”Det bliver til rigtig mange pakker, fortæller Bjørn Sahl, der er ejer af Billigcamping.dk.”Specielt efter en weekend. Der har folk haft tid til at sidde og handle. Der sender vi mere end en lastbil afsted.”

Kigger man nærmere på Billigcampings webshop, skinner solen også på næsten samtlige billeder. For det er nemlig, hvad det drejer sig om, når man camper. Sol og højt humør. Og lige præcis humøret må generelt også været højt hos dem, som handler på Billigcamping. Servicen fejler nemlig ikke noget, hvis man kigger på webshoppens Kunde- og Fragtscore. Her ligger scoren nemlig på 9.8/10, mens de 150-200 pakker, som webshoppen sender afsted hver dag, i 98% af tiden bliver sendt afsted inden for 24 timer.

Billede har ikke nogen beskrivelse

Faktuelle brugeranmeldelser baseret på data

Da samtalen falder på Billigcampings flotte Kunde- og Fragtscore, kan man mærke, at der kommer en vis form for engagement i Bjørn Sahls stemme. Han er nemlig ikke stor fan af de systemer, der findes for brugeranmeldelser, hvor man, som han selv forklarer det, "har store udtalelser om, hvor god eller dårlig en virksomhed er". Nej, han vil hellere holde sig til data, som er baseret på fakta, og ikke så meget andet. Altså lige præcis som e-mærkets anmeldelsessystem er.

”Ser man på Kunde- og Fragtscoren, så er der jo ikke nogen tvivl om, at den måde e-mærket gør det på, har den højeste grad af troværdighed, man kan forestille sig. Fordi, det er baseret på rene facts. Og det er ikke det, der er tilfældet i nogen andre systemer. Og derfor mener jeg helt klart, at det bedste system, man kan finde inden for dette, det er e-mærkets”, fortæller Bjørn Sahl.

Det er blandt andet dét, at man kun bliver stillet ét spørgsmål, når man skal anmelde sin oplevelse hos en webshop med Kunde- og Fragtscore, der gør, at Bjørn Sahl er stor fortaler for det. Det gør det nemt, gennemskueligt og faktabaseret.

”Jeg er ikke i tvivl om, at de data, der kommer fra e-mærket, de er det mest reelle, man kan få. Og troværdigheden af det, den er jo i højkurs”, siger Bjørn Sahl.

Billigcamping.dk har altid været e-mærket

I alt den tid, Bjørn Sahl har været ejer af Billigcamping, har webshoppen været e-mærket.

Hvilket vil sige otte år i alt.

Det indtryk, som kunderne får af hans webshop, når de møder den første gang skal nemlig gerne dufte tydeligt af seriøsitet. Og til det mener Bjørn Sahl, at e-mærket er et effektivt våben. ”Det, som det drejer sig om på nettet med hensyn til at være e-mærket, det er, at man skal give et indtryk af at være en seriøs virksomhed. Og det er e-mærket godt til”, fortæller Bjørn Sahl, der samtidig også er rigtig glad for den juridiske rådgivning, man får med i.

”Og så synes jeg også, at det er godt, I tjekker vores virksomheder. Det betyder jo, at kunden kan vide sig sikker på, at det er en virksomhed, der overholder den danske lovgivning. Vi ved jo også godt, hvor mange falske virksomheder, I har været med til at lukke de senere år. Og det er jo rigtig godt, at der er nogle vagthunde til den slags”, slutter Bjørn Sahl.

Bliv medlem

Kontakt os

Er din webshop endnu ikke e-mærket?

Kontakt vores erhvervskonsulenter og høre mere om alle fordelene ved et medlemsskab af e-mærket:

©2022 emaerket.dk