e-mærkets grafikker bidrager til markedsføring af Tonerland.dk

Det har stor betydning for kunderne at kunne se, at en webshop er e-mærket. Det er derfor vigtigt at vise e-mærket på webshoppen og i markedsføringsmaterialet for at skabe tillid til din forretning – især når shoppesæsonerne nærmer sig.

Her kan du læse om, hvordan Tonerland.dk har gavn af e-mærkets grafikker i deres markedsføring, og hvordan det tilføjer værdi til jeres webshop at vise e-mærket både til påske, Black Friday og jul.

  • Konvertering
Billede har ikke nogen beskrivelse

”Det er et godt signal at sende til sine kunder, at man er e-mærket”

Carsten Eghoff – Ejer af Tonerland.dk

Billede har ikke nogen beskrivelse

Nemt at bruge e-mærkets grafikker i sin markedsføring

For Carsten Eghoff er det hurtigt og nemt at fortælle omverden om sit e-mærke medlemskab:

”Jeg bruger e-mærkets grafikker, fordi det er utrolig nemt at sætte op. Samtidig er det et godt signal at sende til sine kunder, at man er e-mærket”

Brug af grafikkerne

Tonerland.dk er gode til at synliggøre deres e-mærke certificering på alle relevante kanaler – en god investering, som bidrager positivt til salget ved shoppehøjtider som Black Friday og jul:

”Jeg bruger grafikkerne på Facebook og Instagram, da det er de 2 platforme vi bruger til markedsføring pt. Jeg er især glad for grafikkerne til Black Friday og jul, og det er rart, at e-mærket har en grafik, der passer til sæsonen”

Billede har ikke nogen beskrivelse
Billede har ikke nogen beskrivelse

Mange fordele ved at vise e-mærket på sin webshop

Hver 2. forbruger siger, at han eller hun kan finde på at fravælge en webshop, som ikke er e-mærket. Ved at vise dit e-mærke, giver du et pålideligt signal til forbrugerne om en tryg handel i din webshop.

”E-mærket giver en tryghed for mine kunder. Jeg har stor gavn af at have e-mærket placeret i toppen af siden, samt på ’Tjek-ud siden’ for at skabe tryghed i købssituationen.”

©2024 emaerket.dk