Sådan bliver du certificeret

Vi hjælper og vejleder dig igennem certificeringsprocessen, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at udnytte de muligheder et e-mærke åbner for. Formålet er at gøre dig endnu bedre til at drive din webshop med fokus på gennemsigtighed og klar kommunikation – og herved styrke din forretning.

Certificeringsproces

Dine handelsbetingelser er centrale for certificeringsprocessen

Med certificeringen af din webshop får du markedets mest gennemskuelige handelsbetingelser. Er der behov for andre justeringer, finder vi de bedste løsninger for dig og dine kunder med fokus på klar kommunikation.

1
Certificering step 1

Gennemgang af en jurist

Din tilknyttede jurist hos e-mærket gennemgår din webshop med det formål at sikre, at den lever op til e-mærkets certificeringskriterier. Efter gennemgangen modtager du dit gennemgangsdokument indeholdende løsninger til de rettelser og tilføjelser, du skal forholde dig til.

2
Certificering step 2

Implementering af tilrettelser

Gennemgangsdokumentet er dit værktøj til implementering af løsningerne på din webshop. De fem hovedpunkter i e-mærkets certificeringskriterier er:

  • Tydelige oplysninger om webshoppen
  • Nem adgang til persondatapolitik
  • Gennemskueligt købsflow
  • Tydelige oplysninger om levering, fortrydelse og reklamation
  • Hurtigt svar på spørgsmål

Din tilknyttede jurist er selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Når løsningerne er implementeret, tager din jurist hos e-mærket over igen.

3
Certificering step 3

Certificeringen af din webshop

Din webshop bliver gennemgået en sidste gang ift. korrekt implementering. Når din webshop lever op til e-mærkets retningslinjer afsluttes processen med certificeringen af din webshop og du er nu klar til, at tage e-mærket i brug på webshoppen.

Retningslinjer

e-mærkets fundament er overholdelse af vores retningslinjer, der har til formål at sikre tryg og tillidsfuld e-handel. På den måde løfter du niveauet for den gode købsoplevelse med fokus på klar kommunikation og gennemsigtighed.

e-mærkets opdaterede retningslinjer træder i kraft den 20. september 2024.

Medlemsbetingelser

Her kan du læse vores medlemsbetingelser og få overblik over den aftale, der indgås mellem os og vores medlemmer.

Skal din webshop e-mærkes?

Bliv medlem
Grafik af bølger
©2024 emaerket.dk