Certificeringsproces

Hos e-mærket hjælper og vejleder vi dig igennem certificeringsprocessen, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at udnytte de muligheder et e-mærke åbner for. Formålet er at gøre dig endnu bedre til at drive din webshop med fokus på gennemsigtighed og klar kommunikation – og herved styrke din forretning.

Læs mere

Certificeringsprocessen

Med certificeringen af din webshop får du markedets mest gennemskuelige handelsbetingelser. Er der behov for andre justeringer, finder vi de bedste løsninger for dig og dine kunder med fokus på klar kommunikation. Vi validerer desuden alle ansøgere, hvilket bidrager til den høje troværdighed, som dit kommende e-mærke er et bevis på.

1

Gennemgang af en jurist

Din tilknyttede jurist hos e-mærket gennemgår din webshop med det formål at sikre, at den lever op til e-mærkets certificeringskriterier. Efter gennemgangen modtager du dit gennemgangsdokument indeholdende løsninger til de rettelser og tilføjelser, du skal forholde dig til.

2

Implementering af tilrettelser

Gennemgangsdokumentet er dit værktøj til implementering af løsningerne på din webshop. De fem hovedpunkter i e-mærkets certificeringskriterier er:

  • Checkmark ikon Tydelige oplysninger om webshoppen
  • Checkmark ikon Nem adgang til persondatapolitik
  • Checkmark ikon Gennemskueligt købsflow
  • Checkmark ikon Tydelige oplysninger om levering, fortrydelse og reklamation
  • Checkmark ikon Hurtigt svar på spørgsmål
  • Din tilknyttet jurist er selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Når løsningerne er implementeret, tager din jurist hos e-mærket over igen.

3

Certificeringen af jeres webshop

Din webshop bliver gennemgået en sidste gang ift. korrekt implementering. Når din webshop lever op til e-mærkets retningslinjer afsluttes processen med certificeringen af jeres webshop og du er nu klar til, at tage e-mærket i brug på din webshop.

Retningslinjer

e-mærkets fundament er overholdelse af vores retningslinjer, der har til formål at sikre tryg og tillidsfuld e-handel. Helt konkret hæver du barren for den gode købsoplevelse med fokus på klar kommunikation og gennemsigtighed. Essentielt for e-mærkets retningslinjer er

Hent PDF

Medlemsbetingelser

For aftale om medlemskab af E-handelsfondens certificeringsordning e-mærket (herefter benævnt e-mærket) gælder følgende betingelser.

Betingelserne er gældende fra indmeldelsestidspunktet, og den erhvervsdrivende erklærer sig ved indmeldelsen indforstået med at overholde de i aftalen fastsatte betingelser og vilkår samt fra certificeringstidspunktet at efterleve e-mærkets retningslinjer.

Hent PDF
©2020 emaerket.dk