Job hos e-mærket

Vi har et stærkt brand, og ser en stor forpligtelse i at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det kræver en god arbejdsplads med motiverede medarbejdere, og vi gør derfor meget for, at den enkelte medarbejder føler sig hjemme hos os.

Om at arbejde hos e-mærket

Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold og en afslappet og uformel omgangstone. Vi fejrer vores succeser sammen og har plads til sjov og ballade i hverdagen. Vi har hold i DHL stafetten, spiller med i en indendørs fodboldturnering og vi vægter teambuilding højt. Derudover er der alle de små impulsive ideer i hverdagen som gør det sjovt af arbejde.

Persondatapolitik for jobansøgere

Din ansøgning med bilag opbevares i 6 måneder, med mindre du i ansøgningen har givet dit samtykke til, at vi kan opbevare din ansøgning i 2 år. Det gør vi for at kunne tage kontakt, hvis en ny stilling bliver ledig.

Du kan til enhver tid bede os om at slette din ansøgning, ved at sende en mail til job@emaerket.dk med tydelig henvisning til din tidligere ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra kandidater, der har interesse i at blive en del af e-mærket. Send din ansøgning til job@emaerket.dk

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen stillinger

e-mærket medarbejdere
©2024 emaerket.dk