Medarbejdere hos e-mærket

Hos e-mærket løfter vi en vigtig opgave. Derfor går vi også op i at ansætte de rigtige folk, som både har hovedet ordentlig skruet på og hjertet på det rette sted.

Ordentlighed er med i alt, hvad vi gør, og det afspejler sig også i de værdier, vores medarbejdere besidder.

Vi ser os selv som en lille familie, hvor alle har en værdifuld rolle, og som en organisation med en vigtig mission og begrænsede midler, er det vigtigt, at vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og kompetencer. Vi er specialister på hvert vores felt, og vi gør os hver dag umage for at bidrage til, at dansk e-handel er et godt og sikkert sted at være - for både shops og forbrugere.

Jura

Vores juraafdeling er hjertet af organisationen. Uden vores team af højtspecialiserede jurister, var der intet e-mærke. Juristerne hjælper hver dag en lang række webshops, der skal have deres webshop certificeret eller har brug for juridisk vejledning. Det er også dem, der tager hånd om alle de forbrugersager, vi hver måned varetager.

Vores jurister praktiserer det, der kaldes ”plain legal language” – det betyder, at man rent faktisk kan forstå, hvad de taler om, når de taler om love, krav og regler.

Vian Khazer

Chefjurist

vhk@emaerket.dk

Se artikler

Lene Mørk Guldborg

Seniorjurist & HR-ansvarlig

lmg@emaerket.dk

Se artikler

Sabine Aae

Seniorjurist & Fraud Management

sa@emaerket.dk

Se artikler

Maria Thorning-Borgen

Jurist

mtb@emaerket.dk

Se artikler

Laura von Voss

Jurist

lvo@emaerket.dk

Jens Muff Enevoldsen

Jurist

jme@emaerket.dk

Camilla Åkerlund Nielsen

Jurist

can@emaerket.dk

Salg

I salg finder du vores erhvervs- og medlemskonsulenter. Det er dem, der taler med kommende medlemmer, onboarder nye medlemmer og hjælper eksisterende medlemmer med at komme i gang med vores add-on produkter.

Vil du have din webshop e-mærket, vil det være én af vores erhvervskonsulenter, der hjælper dig i gang. Har du brug for hjælp med vores widget, eller vil du i gang med Kunde & Fragtscoren, vil vores medlemskonsulent guide dig.

Jannick Lorentzen

Erhvervskonsulent

jl@emaerket.dk

Michael Olsen

Erhvervskonsulent

mo@emaerket.dk

René Ø. Lauer

Erhvervs- og Medlemskonsulent

rla@emaerket.dk

Partnerrelationer

Vores partnerafdeling bliver styret med sikker hånd af Finn, der varetager samarbejder med alt fra shopsystemer, marketingbureauer, webbureauer, udbydere af betalingsløsninger og andre, der har berøring med dansk e-handel.

Finn hjælper også med at sikre, at en lang række danske shopsystemer er forhåndsgodkendte, så dem der vælger disse systemer, hurtigt og nemt kan komme gennem vores certificeringsproces.

Finn Kristensen

Partneransvarlig

fk@emaerket.dk

Digital

Digitalafdelingen er den afdeling i huset, hvor der bliver talt MINDST i telefon. Til gengæld er det den afdeling med flest skærme. Helt klicheagtigt kan man sige, at det er her, du finder alle nørderne. Her sidder nemlig både udviklere, CRM manager, digital marketing manager og digital designer.

Det er i denne afdeling, der – blandt andet – bliver udviklet nogle af de komplekse værktøjer bag fx SIKKER SHOPPING, og det er også her, der bliver valgt hvilket indhold, der vises på vores website.

Maja Evy Rasmussen

CRM & Project Manager

msr@emaerket.dk

Tina Lykke Madsen

Digital Marketing Manager

tlm@emaerket.dk

Se artikler

Charlotte Christiansen

Digital Projektleder

cch@emaerket.dk

Nicolai Soya Bølstad

Marketingkoordinator

nsb@emaerket.dk

Se artikler

Daniel Hansen

Digital Designer

dha@emaerket.dk

Jimmie Borch

Chefudvikler

jb@emaerket.dk

Hans Westerlund

Systemarkitekt

hpw@emaerket.dk

André Olsen

Udvikler

ao@emaerket.dk

Søren Skøtt

Udvikler

sgs@emaerket.dk

Christoffer Jørgensen

Udvikler, kunde- og fragtscore

support@emaerket.dk

Administrationen

I vores administration møder du Karina - hun vil ofte være den første, du taler med, når du ringer til os. Karina har været hos os i mange år og ved lige præcis, hvem i huset der kan hjælpe dig bedst, uanset om du er forbruger, medlem eller tænker på at blive det.

I administrationen finder du også vores bogholderi, som sørger for, at regnskabet altid stemmer, at alle får løn til tiden, og at vi ikke glemmer vores hårdt optjente feriedage. Bogholderiet jonglerer desuden medlemsbetalinger samt ind- og udmeldelser. Du kan også være heldig, at det er en af dem, der tager telefonen, hvis Karina er optaget af andre opgaver.

Tanja Kostic

Office Manager

tk@emaerket.dk

Charlotte Jensen

Inhouse assistent

cj@emaerket.dk

Karina Kjeldstrøm

Servicekoordinator

info@emaerket.dk

Stine Blidt

Office Manager

sbl@emaerket.dk

Adm. direktør

Martin Birkjær Madsen

Adm. direktør

mbm@emaerket.dk

©2020 emaerket.dk