Medarbejdere hos e-mærket

Hos e-mærket løfter vi en vigtig opgave. Derfor går vi også op i at ansætte de rigtige folk, som både har hovedet ordentlig skruet på og hjertet på det rette sted.

Ordentlighed er med i alt, hvad vi gør, og det afspejler sig også i de værdier, vores medarbejdere besidder.

Vi ser os selv som en lille familie, hvor alle har en værdifuld rolle, og som en organisation med en vigtig mission og begrænsede midler, er det vigtigt, at vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og kompetencer. Vi er specialister på hvert vores felt, og vi gør os hver dag umage for at bidrage til, at dansk e-handel er et godt og sikkert sted at være - for både shops og forbrugere.

Medlems- og forbrugerservice

I vores medlems- og forbrugerservice møder du Karina - hun vil ofte være den første, du taler med, når du ringer til os. Karina har været hos os i mange år og ved lige præcis, hvem i huset der kan hjælpe dig bedst, uanset om du er forbruger, medlem eller tænker på at blive det.

Karina Kjeldstrøm

Servicekoordinator

info@emaerket.dk

Jura

Vores juraafdeling er hjertet af organisationen. Uden vores team af højtspecialiserede jurister, var der intet e-mærke. Juristerne hjælper hver dag en lang række webshops, der skal have deres webshop certificeret eller har brug for juridisk vejledning. Det er også dem, der tager hånd om alle de forbrugersager, vi hver måned varetager.

Vores jurister praktiserer det, der kaldes ”plain legal language” – det betyder, at man rent kan faktisk kan forstå, hvad de taler om, når de taler om love, krav og regler.

Vian Khazer

Chefjurist

vhk@emaerket.dk

Se artikler

Lene Mørk Guldborg

Seniorjurist

lmg@emaerket.dk

Se artikler

Sabine Aae

Jurist

sa@emaerket.dk

Sinna Kirk Vasegaard

Jurist

asv@emaerket.dk

Aysegül Balaban

Jurist

ab@emaerket.dk

Mia Pedersen

Jurist

mp@emaerket.dk

Maria Thorning-Borgen

Jurist

mtb@emaerket.dk

Salg

I salg finder du vores erhvervs- og medlemskonsulenter. Det er dem, der taler med kommende medlemmer, onboarder nye medlemmer og hjælper eksisterende medlemmer med at komme i gang med vores add-on produkter.

Vil du have din webshop e-mærket, vil det være én af vores erhvervskonsulenter, der hjælper dig i gang. Har du brug for hjælp med vores widget, eller vil du i gang med Kunde & Fragtscoren, vil vores medlemskonsulent guide dig.

Martin Birkjær Madsen

Salgs- og Digitalchef

mbm@emaerket.dk

Jannick Lorentzen

Erhvervskonsulent

jl@emaerket.dk

Michael Olsen

Erhvervskonsulent

mo@emaerket.dk

René Ø. Lauer

Erhvervs- og Medlemskonsulent

rla@emaerket.dk

Martin Aller

Erhvervskonsulent

mal@emaerket.dk

Partnerrelationer

Vores partnerafdeling bliver styret med sikker hånd af Finn, der varetager samarbejder med alt fra shopsystemer, marketingbureauer, webbureauer, udbydere af betalingsløsninger og andre, der har berøring med dansk e-handel.

Finn hjælper også med at sikre, at en lang række danske shopsystemer er forhåndsgodkendte, så dem der vælger disse systemer, hurtigt og nemt kan komme gennem vores certificeringsproces.

Finn Kristensen

Partneransvarlig

fk@emaerket.dk

Digital

Digitalafdelingen er den afdeling i huset, hvor der bliver talt MINDST i telefon. Til gengæld er det den afdeling med flest skærme. Helt klicheagtigt kan man sige, at det er her, du finder alle nørderne. Her sidder nemlig både udviklere, CRM manager, digital marketing manager og digital designer.

Det er i denne afdeling, der – blandt andet – bliver udviklet nogle af de komplekse værktøjer bag fx SIKKER SHOPPING, og det er også her, der bliver valgt hvilket indhold, der vises på vores website.

Maja Evy Rasmussen

CRM & Project Manager

msr@emaerket.dk

Tina Lykke Madsen

Digital Marketing Manager

tlm@emaerket.dk

Se artikler

Nicolai Soya Bølstad

Marketingkoordinator

nsb@emaerket.dk

Daniel Hansen

Digital Designer

dha@emaerket.dk

Jimmie Borch

Chefudvikler

jb@emaerket.dk

André Olsen

Udvikler

ao@emaerket.dk

Søren Skøtt

Udvikler

sgs@emaerket.dk

Hans Westerlund

Systemarkitekt

hpw@emaerket.dk

Christoffer Jørgensen

Support

support@emaerket.dk

Bogholderi

Hvis der er nørder i digital, så må det være supernørderne, der regerer i bogholderiet. For det er nemlig her, at der bliver sørget for, at hver eneste øre stemmer på det årlige regnskab. Og det gør det. Altid.

Det er også her, der bliver sørget for udlæg, løn og sikret, at ingen glemmer deres hårdt optjente feriedage. Bogholderiet jonglerer desuden medlemsbetalinger samt ind- og udmeldelser.

Tanja Kostic

Office Manager

tk@emaerket.dk

Charlotte Jensen

Inhouse assistent

cj@emaerket.dk

Stine Blidt

Office Manager

sbl@emaerket.dk

Direktør & Presse

Vi har selvfølgelig kun én direktør. Ham er vi til gengæld glade for. Og er du glad for sikker e-handel, så bør du måske også sende ham en venlig tanke. Hans store indsats hos e-mærket, gennem de sidste 9 år, er nemlig medvirkende til, at vi stadig kan hjælpe dansk e-handel hver eneste dag.

Jesper trækker til dagligt de store linjer og holder (mange) møder med resten af ledergruppen. Han er dog ikke bange for at stikke fingrene i grøden, hvis nogen i huset mangler en hjælpende hånd.

Det er også Jesper, du skal have fat i, hvis du er fra pressen og skal have e-mærkets syn på en sag.

Jesper Arp-Hansen

Administrerende direktør

jah@emaerket.dk

Se artikler
©2020 emaerket.dk