Sælg mere på nettet

Skal din virksomhed i gang på nettet - eller vil I øge jeres online-salg? Seminar om e-handel giver dig mulighed for at komme foran dine konkurrenter i kampen om kunderne. Et fantastisk seminar om e-handel - mandag d. 30. april kl. 13.00-16.00! Er din netbutik e-mærket? Så deltager du til halv pris - nemlig kun 125 kr.

Lær af de bedste

Dansk Erhverv tilbyder din virksomhed muligheden for at stifte indgående bekendtskab med, hvordan du omdanner besøgende på din hjemmeside til kunder, sælger mest muligt til den enkelte kunde, samt hvordan du fastholder dine kunder - tre store marketingområder gjort forståeligt.

Bag om e-mærket

Du kan også opleve Jesper Arp-Hansen, der er salgschef her hos e-mærket, og han vil på e-handelsseminaret give en kort indføring i, hvorfor det er en rigtig god idé at være medlem af e-mærket. Er din virksomhed medlem af e-mærket, får du adgang til juridisk rådgivning og kurser og får glæde af de fordele, der er ved at være en del af en mærkningsordning, der gør, at forbrugerne føler sig ekstra trygge ved at handle i din netbutik.