e-mærket opruster med fem nye kolleger

E-handlen vokser, og det får flere og flere til at efterspørge e-mærket til deres netbutik. Derfor har vi netop ansat fem nye kolleger.

Ditte Skanse Hinge (28) er tiltrådt som forbrugerjurist hos e-mærket. Ditte er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet og kommer fra en stilling som jurist hos Bonnier Publications med speciale i markedsførings-og forbrugeraftaleret.

Michael Larsen (24) er ansat som ny erhvervssælger hos e-mærket. Michael kommer fra en lignende stilling i Fitness World og har tidligere selv drevet netbutik med salg af fitness produkter.

Anders Søgaard Nielsen (33) er tiltrådt en stilling som ansvarlig for e-mærkets online- og IT-aktiviteter. Før han kom til e-mærket var Anders ansat hos Applus Bilsyn og har desuden arbejdet som selvstændig konsulent inden for Online Marketing med fokus på krydsfeltet mellem IT, Marketing og Web.

Bo Larsen (55) er ansat som IT-supporter med ansvar for e-mærkets daglige IT-drift. Bo kommer fra en lignende stilling hos rejseselskabet StarTour, hvor han var ansat i 13 år.

Karen Refer (24) er startet som kommunikationsmedarbejder i e-mærkets kommunikationsafdeling. Ved siden af arbejdet hos e-mærket læser Karen HA(kom.) på CBS og har netop afsluttet et semester ved University of Westminster i London.

Ditte, Michael, Anders, Bo og Karen bliver alle en del af e-mærkets hastigt voksende team på 20 mand.

Se billeder af alle medarbejdere