e-mærket ansætter 5 nye medarbejdere

Gennemsigtig E -mærke

Når det går fremad i butikken, bliver der pludselig plads til flere skriveborde og computerskærme på matriklen. Præcis som det er tilfældet på Generatorvej 8D i Søborg, hvor fem nye ansigter har sat sig til rette foran telefoner og keyboards for at gøre deres til, at e-mærket når det alt overskyggende mål. At bringe køber og sælger tættere på hinanden.

For at komme tættere på dette mål har e-mærket ansat følgende medarbejdere med følgende evner, meritter og navne.

Peter 2

Peter Christensen – Member Succes Manager
Er blevet ansat som Member Succes Manager. En stillingsbeskrivelse, der klinger perfekt i e-mærkets ører. Peter Christensen skal nemlig sørge for at hjælpe e-mærkets medlemmer med at få mest muligt ud af deres medlemskab. Det vil han gøre med masser af erfaring fra sin uddannelse i ledelseskommunikation og med erfaring fra Nykredit, Egmont Magasiner og EMI Danmark.

 Jannick

Jannick Lorentzen - Erhvervskonsulent
I stillingen som erhvervskonsulent skal Jannick sammen med de øvrige konsulenter være med til, at så mange webshopejere i Danmark som muligt får muligheden for at blive e-mærket. Han skal være med til at rådgive om og videreformidle de mange muligheder, der ligger bag det at være e-mærkecertificeret. Jannick Lorentzen har erfaring fra blandt andet ViaBill og VSI-Group og vil fortsætte med at gøre det, han er bedst til. At have medlemmet i fokus og yde god service.

Søren

Søren van Gaerver Skøtt - webudvikler
e-mærket har også oprustet på den digitale front, hvor Søren van Gaerver Skøtt er én blandt to nye udviklere, der skal være med til at optimere og udvikle e-mærkets interne systemer, samtidig med at han også skal være med til at vejlede og udøve teknisk support til e-mærkets medlemmer. Søren kommer med en baggrund fra CPH Business, hvor han har læst webdevelopment. Desuden har han også være ansat hos Brand Monkey og Kadaver.

Hans

Hans Westerlund – Seniorudvikler
e-mærket vil i den nære fremtid sætte yderligere fokus på fupwebshops. Og her kommer Hans Westerlund ind i billedet. Han skal nemlig hovedsageligt fokusere på at udvikle en crawler til e-mærkets kommende plug-in mod svindel på nettet. Hans Westerlund kommer fra en stilling som systemarkitekt ved Emini, har kodet alt fra mailservere, brevfletning og datamining over GUI rammeværk, søgemaskiner og elektronisk lysstyring til generisk automatisering, apps og spil til analysemotore. Med andre ord kommer Hans Westerlund med masser af erfaring.

Lasse

Lasse Jacobsen - Kommunikationskonsulent
e-mærkets nye kommunikationskonsulent er Lasse Jacobsen, som skal arbejde for at endnu flere danskere og webshopejere kommer til at kende e-mærket. Han skal blandt andet lave en fremtidig podcast, styre de sociale medier og ellers være med til at stå for den generelle kommunikation for e-mærket. Lasse er uddannet journalist ved Roskilde Universitet og har før været tilknyttet DR, hvor han både har lavet radio, tv og skrevet artikler.