e-mærket blev nævnt over 257 gange i pressen i november måned

Presse Lang

TV2, DR, Berlingske og Politiken er blot nogle af de store medier, der valgte at bringe bogstaverne 'e-mærket' i deres artikler, TV eller radioindslag i november måned. I perioden fra d. 8 til d. 29 november blev e-mærket nævnt 257 gange i de danske medier. 79 gange i printversion, 18 i radio og TV og intet mindre end 160 gange på web. Det er langt over rekorden for, hvad e-mærket før har oplevet på en måned.

2,1 milliarder i de rigtige hænder

Årsagen bag den store presseinteresse bunder i et solidt arbejde frem mod Black Friday, hvor e-mærket opfordrede danskerne til at være opmærksomme på at købe på de rigtige webshops, således de over 2 milliarder kr., der blev købt for under Black Friday, landede i de rigtige hænder. Det succesfulde arbejde blev iværksat i et tæt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen og deres årlige it-kampagne. Dette år gik den under navnet 'Vi holder hackerne ude'.

e-mærket gik i pressen og opfordrede danskerne til at tjekke op på de webshops de besøgte, hvis de følte sig mistænksomme. Det råd var der rigtig mange medier, der mente var relevant for danskerne. Så relevant at e-mærkets kommunikationschef, Toke Mølgaard, endte i DR's Aftenshowet, der hver dag bliver set af mange hundredetusind danskere. Her fortalte Toke Mølgaard om vigtigheden af at kigge sig for, når man handler på nettet. Blandt andet blev der kørt en voxpop, hvor flere nævnte e-mærket som et pejlemærke for deres handel på nettet.

Aftensshow

Vil du gerne læse, se og høre, hvad der blandt andet blev skrevet og vist i perioden, er der et mindre udsnit forneden.

TV2: Organisation advarer inden Black Friday

TV2: Danske hjemmesider lagt ned på Black Friday

TV2 Lorry: Pas på Black Friday

Berlingske Business: Et chok tilbud skal være et choktilbud

Politiken: Sådan undgår du at blive narret, når du handler på nettet

Søndagsavisen: Vi snydes på nettet som aldrig før

DR.dk: Hver dag bliver 70 danskere snydt på nettet

DR tv: Aftenshowet

Og så kan i også godt glæde jer til at opleve e-mærket i december måned. Allerede d. 14 december, er e-mærket nemlig igen i at finde på en af DR's kanaler, når Kontant bringer nye tal fra e-mærkets kamp mod fupbutikker.