Sneak peak: Nye e-mærker i 2019

Nye Widgets

e-mærket er siden 2000 mange gange blevet justeret i både udseende og funktionalitet. Og nu er der igen et nyt på vej.

I starten af året tog e-mærket nemlig de første skridt på vejen mod et stort projekt for at optimere og udvikle på e-mærkets forskellige widgets, add-ons og logoer - herunder brugen og visningen af e-mærket, vores widgets, certifikat pop-up og certifikatside.

I de første måneder af året var e-mærket nemlig i kontakt med vetboxen, superhelten, skatepro og sbnet for at få input fra dem som får gavn af de nye tiltag. Nemlig vores medlemmer.

Projektet er altså nu i fuld sving og vi kan så småt løfte sløret lidt for, hvad man kan forvente i det nye år, hvor din webshop får muligheden for at tage et mere sikkert og brugervenligt e-mærke med ind i 2019.

e-mærkekonfiguratoren

Nye Add -ons

Det, som bl.a. er blevet arbejdet på de seneste måneder, er en prototype af, hvad vi i første omgang har kaldt for en e-mærkedkonfigurator. Her skal man i fremtiden kunne logge ind på e-mærkets medlemsportal, mit-emærke, og være i stand til at sammensætte de varianter af e-mærkets produkter, som er relevante for netop din webshop.

Har du lyst til at få et sneak peak på, hvad du kan forvente dig, kan du afprøve prototypen af vores e-mærkekonfigurator ved at klippe på knappen forneden.

OBS: prototypen giver kun et sneak peak, og er derfor hverken færdigdesignet til brug eller funktionsdygtig/interaktiv.

Knap