Job hos e-mærket

Vi ansætter løbende talentfulde kandidater inden for salg, kommunikation og jura. Så har du lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed i rivende udvikling, hører vi gerne fra dig. Uopfordrede ansøgninger sendes til info@emaerket.dk.

 

Om at arbejde hos e-mærket

Som ansat hos e-mærket bliver du en del af et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold, samt en flad struktur med højt til loftet.

Vi har betalt frokostpause. En frokostordning, hvor vi spiser sammen, af og til med lidt lækkerier på "husets regning". Vi fejrer vores succeser sammen og har plads til sjov og ballade i hverdagen. Vi har hold i DHL stafetten, spiller med i en indendørs fodboldturnering og vi vægter teambuilding højt. Derudover er der alle de små impulsive ideer i hverdagen som gør det sjovt af arbejde.

 

Persondatapolitik for jobansøgere

Din ansøgning med bilag opbevares i 6 måneder, med mindre du i ansøgningen har givet dit samtykke til, at vi kan opbevare din ansøgning i 2 år. Det gør vi for at kunne tage kontakt, hvis en ny stilling bliver ledig.

Du kan til enhver tid bede os om at slette din ansøgning, ved at sende en mail til info@emaerket.dk med tydelig henvisning til din tidligere ansøgning.