Job hos e-mærket

Vi ansætter løbende talentfulde kandidater inden for salg, kommunikation og jura. Så har du lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed i rivende udvikling, hører vi gerne fra dig. Uopfordrede ansøgninger sendes til info@emaerket.dk.

 

KREATIV OG ALSIDIG DIGITAL DESIGNER

Vil du være med til at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse for alle?

Skal du være med i kampen mod de mange tusinde fupbutikker, der hvert år snyder danskerne?

Og har du en solid digital værktøjskasse, som du stilsikkert og kreativt kan sætte i spil?

STILLINGEN

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, er du allerede godt på vej til at blive en del af vores fantastiske team. Du vil i givet fald få det daglige ansvar for e-mærkets visuelle identitet. Dermed skal du bl.a. sikre et værdiskabende og ensartet designudtryk på tværs af diverse platforme mv.. Som en integreret del af designarbejdet, har du også ansvaret for UI/UX-optimering, så der opnås det rette samspil mellem æstetik, arkitektur og usability.

Du vil have berøring med store dele af organisationen og kommer naturligvis til, at spille en central rolle i arbejdet med opgradering af vores digitale platforme samt løbende tilpasning og forbedring af alt fra hjemmesider til mailskabeloner. Der vil eventuelt være mulighed for, at du desuden bliver produktejer for vores widgets, certifikater mv., hvilket vi løbende arbejder på at udvikle og forbedre ud fra både medlemmernes og forbrugernes behov.

KVALIFIKATIONER OG FORVENTNINGER

Vi forventer du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som du, sammen med din erfaring, kan bruge til at sætte rammer og retning for en visuel identitet, der tager afsæt i vores generelle brandplatform.

Du ved naturligvis, at der ligger mere bag et godt design end blot det æstetiske udtryk. Derfor finder du det bl.a. også naturligt med test og brugerinddragelse, hvilket du har praktisk erfaring med.

For at få alle idéer ført ud i livet, er du ekspert i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, evt. InDesign) og andre relevante værktøjer. Kan du desuden arbejde med f.eks. HTML, CSS og JavaScript vil det være en klar fordel, men ikke et krav. I tillæg har du en god ballast ift. projektarbejde og kan derfor bidrage i arbejdet med at skabe en stærk projektkultur.

PERSONLIG PROFIL

Du er først og fremmest en kreativ ildsjæl og fyldt med idéer, der skal prøves af. Du arbejder dog altid ud fra en struktureret og analytisk tilgang, hvilket også er baggrunden for at du bl.a. bruger data som et vigtigt element, når du skal træffe beslutninger.

Du har et konstant fokus på detaljen og sætter en ære i dit faglige håndværk. Du stiller derfor også høje krav til kvaliteten af dit eget og andres arbejde.

Du motiveres af at have mange forskelligartede opgaver og trives med at arbejde selvstændigt under frie rammer. Samtidigt elsker du input fra andre, så I kan gøre hinandens idéer bedre, når du f.eks. indgår i samarbejde på tværs af projektteams.

VI TILBYDER

Et udfordrende job i en lille, flad og helt unik organisation, hvor begreber som ordentlighed og forretningsetik betyder meget. Der er højt til loftet - og et stærkt sammenhold, hvor vi også altid er friske på et spil bordtennis. Desuden vil du blive tilbudt:

  • Personaleforening og mange firmaarrangementer
  • God sundhedsforsikring og 6 ugers ferie
  • En familievenlig arbejdsplads med stor fleksibilitet
  • Kantineordning og 37 timers arbejdsuge inkl. frokost

e-mærket er en mærkningsordning for sikker nethandel med ca. 2.500 medlemmer. Vi kæmper hver dag for at bringe køber og sælger tættere sammen og forbedre den danske e-handel – for både forbrugere og webshops. Læs mere: www.emaerket.dk

ANSÆTTELSE | Ansættelsesstart snarest

ANSØGNING | Sendes senest 24/11 sammen med relevante papirer til mbm@emaerket.dk (Mrk.: Digital Designer)

Kontakt for yderligere info:

Martin Madsen | Digitalchef

+45 42636465

mbm@emaerket.dk

e-mærket

Om at arbejde hos e-mærket

Som ansat hos e-mærket bliver du en del af et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold, samt en flad struktur med højt til loftet.

Vi har betalt frokostpause. En frokostordning, hvor vi spiser sammen, af og til med lidt lækkerier på "husets regning". Vi fejrer vores succeser sammen og har plads til sjov og ballade i hverdagen. Vi har hold i DHL stafetten, spiller med i en indendørs fodboldturnering og vi vægter teambuilding højt. Derudover er der alle de små impulsive ideer i hverdagen som gør det sjovt af arbejde.

 

Persondatapolitik for jobansøgere

Din ansøgning med bilag opbevares i 6 måneder, med mindre du i ansøgningen har givet dit samtykke til, at vi kan opbevare din ansøgning i 2 år. Det gør vi for at kunne tage kontakt, hvis en ny stilling bliver ledig.

Du kan til enhver tid bede os om at slette din ansøgning, ved at sende en mail til info@emaerket.dk med tydelig henvisning til din tidligere ansøgning.