Hvem er e-mærket

e-mærket er en nonprofit organisation, som blev stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

På baggrund af den voksende internethandel gik vores stifterkreds sammen om at oprette en certificeringsordning for webshops, med henblik på at sikre både forbrugere og de erhvervsdrivende, der ønskede at drive butik online.

Læs mere
e-mærket medarbejdere
Sikker nethandel

Tryg nethandel i mere end 20 år

Med mere end 2.500 medlemmer og 20 års erfaring, som nonprofit organisation, er e-mærket den mest anerkendte certificeringsordning for e-handel i Danmark. Vi har en solid organisation med et stærk team af specialiserede jurister, som hvert år hjælper hundredvis af danske forbrugere og webshops.

Den støt stigende nethandel har gennem de 20 år også betydet, at kriminalitet online er blevet et voksende problem, som rammer både forbrugere og de erhvervsdrivende. I samarbejde med blandt andet TrygFonden, er vi derfor gået aktivt ind i kampen mod svindel på nettet, og har i den forbindelse også udviklet SIKKER SHOPPING, som er et præventivt online værktøj til de danskere, der handler på nettet.

Hent SIKKER SHOPPING

Vi sørger for dig, når du handler online

Bygning ikon

Du kan tydeligt se hvem du handler med

Du har nem adgang til webshoppens kontaktdata, og det er altid tydeligt, hvem der står bag virksomheden.

Lyn ikon

Du får hurtigt svar på spørgsmål

Det fremgår tydeligt, hvornår du får svar på dine henvendelse til kundeservice, som er forpligtet til at svare dig inden for 5 hverdage.

Person ikon

Du er sikret op til 10.000 kroner

Ved køb af fysiske varer er din handel automatisk sikret med op til 10.000 kroner i hele 2 år gennem vores køberbeskyttelse.

Telefon ikon

Du har fri adgang til juridisk hjælp

Vores jurister vejleder dig om dine rettigheder og hjælper dig i eventuelle klagesager - helt gratis.

Lovgivning ikon

Du får tydelige oplysninger om fortrydelse og reklamation

Inden betaling bliver du oplyst om reglerne for fortrydelse og reklamation. Reglerne fremgår også tydeligt i den ordrebekræftelse, du modtager efter din bestilling.

Indkøbskurv ikon

Du får et gennemskueligt købsflow

Du bliver oplyst om forventet leveringstid, varens fulde pris inkl. fragt og øvrige omkostninger, og du skal aktivt acceptere webshoppens handelsbetingelser, før du godkender købet.

Hvem er e-mærkets medlemmer?

Vores medlemmer tæller alle typer af webshops – fra den helt store supermarkedskædes online shoppeunivers til den lille hobby-webshop og ALT derimellem.

Vores medlemskab er designet til at favne webshops på forskellige forretningsstadier, og som tidligere beskrevet, får forskellige typer webshops løst forskellige behov ved et medlemskab.

Et e-mærket medlemskab tilbyder flere forskelligartede fordele, som er udviklet på baggrund af den store spredning, der er på vores medlemmers udfordringer og behov. Udgangspunktet er dog altid den juridiske vinkel, hvor vi sørger for, at onlinehandler i e-mærkede webshops, forløber så trygt og gnidningsløst som muligt – for både webshop og kunde. Når der så er brug for hjælp, løser vi tvister for både webshop og forbruger.

Afkastet i medlemskabet kan udmønte sig forskelligt, men bruger man vores services optimalt, vil et medlemskab bidrage positivt til forretningen på flere plan. Vi ser ofte, at selvom det ikke er den primære hensigt med at blive medlem, så vil det – når mærket bruges ideelt – ofte kunne mærkes på konverteringen over tid, og ved splittests har flere medlemmer erfaret, at en strategisk placering af e-mærket viser en tydelig forskel i omsætning.

Skal din webshop e-mærkes?

Bliv medlem
e-mærkets medarbejdere

Skal din webshop e-mærkes?

Tlf: 44 85 85 90

info@emaerket.dk

©2024 emaerket.dk