Hvem er e-mærket

E-mærket er en nonprofit organisation, som blev stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

På baggrund af den voksende internethandel gik vores stifterkreds sammen om at oprette en certificeringsordning for danske webshops, med henblik på at sikre både forbrugere og de erhvervsdrivende, der ønskede at drive butik online.

Netop dette er vores kerneindsats – at bringe køber og sælger tættere sammen, når der handles på nettet. Vi garanterer forbrugerne en sikker handel, når de vælger at købe ind på en e-mærket webshop, og vi sikrer de certificerede webshops det korrekte juridiske grundlag i købsflowet, så de ikke kommer i klemme i kundesager på grund af overtrædelser af gældende krav og regler.

Læs mere

Sikker nethandel i mere end 20 år

Med mere end 2.500 medlemmer og 20 års erfaring, som nonprofit organisation, er e-mærket den mest anerkendte certificeringsordning for e-handel i Danmark. Vi har en solid organisation med et stærk team af specialiserede jurister, som hvert år hjælper hundredvis af danske forbrugere og webshops.

Den støt stigende nethandel har gennem de 20 år også betydet, at kriminalitet online er blevet et voksende problem, som rammer både forbrugere og de erhvervsdrivende. I samarbejde med blandt andet TrygFonden, er vi derfor gået aktivt ind i kampen mod fup på nettet, og har i den forbindelse også udviklet SIKKER SHOPPING, som er et præventivt online værktøj til de danskere, der handler på nettet.

Hent SIKKER SHOPPING

Vi sørger for dig, når du handler online

Når en webshop er e-mærket, er der en række ting, du altid kan regne med. Ting der gør det trygt og sikkert for dig at handle online. Har du brug for hjælp i forbindelse med handlen, står vi klar til at hjælpe dig – samtidig er dine penge sikret med vores køberbeskyttelse.

Du kan tydeligt se hvem du handler med

Du har nem adgang til webshoppens kontaktdata, og det er altid tydeligt, hvem der står bag virksomheden.

Du får hurtigt svar på spørgsmål

Det fremgår tydeligt, hvornår du får svar på dine henvendelse til kundeservice, som er forpligtet til at svare dig inden for 5 hverdage.

Du er sikret op til 10.000 kroner

Ved køb af fysiske varer er din handel automatisk sikret med op til 10.000 kroner i hele 2 år gennem vores køberbeskyttelse.

Du har fri adgang til juridisk hjælp

Vores jurister vejleder dig om dine rettigheder og hjælper dig i eventuelle klagesager - helt gratis.

Du har nem adgang til webshoppens persondatapolitik

Du bliver oplyst om, hvordan webshoppen håndterer dine persondata, og du finder nemt persondatapolitikken.

Du er sikret en kontrolleret webshop

e-mærket certificerede webshops bliver løbende kontrolleret af vores jurister. Det sikrer, at de altid lever op til de høje krav, vi stiller dem

Du får tydelige oplysninger om fortrydelse og reklamation

Inden betaling bliver du oplyst om reglerne for fortrydelse og reklamation. Reglerne fremgår også tydeligt i den ordrebekræftelse, du modtager efter din bestilling.

Du får et gennemskueligt købsflow

Du bliver oplyst om forventet leveringstid, varens fulde pris inkl. fragt og øvrige omkostninger, og du skal aktivt acceptere webshoppens handelsbetingelser, før du godkender købet.

Hvem er e-mærkets medlemmer?

Vores medlemmer tæller alle typer af danske webshops – fra den helt store supermarkedskædes online shoppeunivers til den lille hobby-webshop og ALT derimellem.

Vores medlemskab er designet til at favne webshops på forskellige forretningsstadier, og som tidligere beskrevet, får forskellige typer webshops løst forskellige behov ved et medlemskab.

Et e-mærket medlemskab tilbyder flere forskelligartede fordele, som er udviklet på baggrund af den store spredning, der er på vores medlemmers udfordringer og behov. Udgangspunktet er dog altid den juridiske vinkel, hvor vi sørger for, at onlinehandler i e-mærkede webshops, forløber så trygt og gnidningsløst som muligt – for både webshop og kunde. Når der så er brug for hjælp, løser vi tvister for både webshop og forbruger.

Afkastet i medlemskabet kan udmønte sig forskelligt, men bruger man vores services optimalt, vil et medlemskab bidrage positivt til forretningen på flere plan. Vi ser ofte, at selvom det ikke er den primære hensigt med at blive medlem, så vil det – når mærket bruges ideelt – ofte kunne mærkes på konverteringen over tid, og ved splittests har flere medlemmer erfaret, at en strategisk placering af e-mærket viser en tydelig forskel i omsætning.

Skal din webshop e-mærkes?

Bliv medlem

Skal din webshop e-mærkes?

Tlf: 44 85 85 90

info@emaerket.dk

©2020 emaerket.dk