Digital markedsføring Black Friday

Black Friday - Tips, råd og regler | 2: Tracking

Billede har ikke nogen beskrivelse

I den anden udgave af vores Black Friday podcast "Tips, råd og regler" har vores digitale marketing manager, Tina Lykke Madsen, inviteret trackingspecialist David Krogstrup til en snak om, hvordan du udnytter den ekstra trafik og de flere ordrer, der kommer ind på Black Friday, til - blandt andet - at fordre algoritmerne med data, der kan hjælpe dig med at øge salget resten af året.

David giver dig desuden nogle meget værdifulde og konkrete tips til, hvordan du får de bedste data til remarketinglister, sporer Google Ads bedst, undgår at tracke dobbelt, og så får du desuden et bonustip til din Facebook pixel, som du selv nemt kan implementere.

Tracking er (for mange) et ret tørt emne, men det er så super vigtigt at have indsigt i, når man driver webshop, og David formår at fortælle, så det både er interessant og forståeligt - for langt de fleste.

Er du webshopejer, vil du ikke misse denne her - så på med hørebøfferne og hør Davids kloge indsigter om tracking omkring Black Friday og resten af året.

©2024 emaerket.dk