Black Friday Digital markedsføring

Black Friday - Tips, råd og regler | 5: Undgå nedbrud

Billede har ikke nogen beskrivelse

Hvad er en webshopejers største frygt på årets største salgsdag - Black Friday?

At biksen går i sort!

Nedbrud på webshoppen, når det hele går løs, er (nok) det værste, der kan ske.

Ikke desto mindre er der altid en risiko for, at der sker netop dette. Vilde Black Friday tilbud tiltrækker mange kunder, og selv med en stor serverkapacitet og en webshop, der normalt kører som smurt, kan man ende med en krakket shop, når mængden af trafik øges markant på den store tilbudsdag. Og selv et mindre nedbrud kan betyde væsentligt mindre omsætning, når vi taler om årets vigtigste dag for shoppen.

I dette afsnit af vores Black Friday podcast-serie - som i øvrigt også er det sidste afsnit i serien - taler vores digital marketing manager, Tina, med Morten Vadskær, som til dagligt driver webshop-platformen Shoporama. Emnet er nedbrud på Black Friday - og hvordan du bedst kan gardere dig mod dette. Du får også indsigt i, hvorfor det nogle gange kan være nødvendigt med et kø-system.

Som i alle de andre afsnit i serien, får du også denne gang en række helt konkrete, brugbare råd, der i dette tilfælde - måske - kan redde dig fra en død webshop på Black Friday. Som altid er Morten Vadskær også mand for en god anekdote eller to fra branchen, og selv dette, mildest talt, kedelige emne, får han sat lidt fut i. Hør med her, så du kan få en succesfuld Black Friday med max oppetid!

Afslutningsvis vil vi gerne sige tak til alle, der bidrog med deres viden til vores podcast, og i høj grad tak til dig, der lyttede med.

Har du spørgsmål til indholdet, er du velkommen til at tage fat i Tina, har du spørgsmål til teknikken, giver Lasse dig gerne et fif eller tre.

Vi høres!

Lasse Jacobsen & Tina Lykke Madsen

©2024 emaerket.dk