Shaping New Tomorrow anbefaler SIKKER SHOPPING

I den nyåbnede butik i Aalborg står CMO i virksomheden Shaping New Tomorrow, Christian Aachmann, ret og rank i sit sorte jakkesæt. Selvfølgelig et jakkesæt fra Shaping New Tomorrow, som man kan købe i butikken eller på Shaping New Tomorrows webshop. Men det er dog ikke alle, der vælger den løsning, som Christian Aachmann fortæller.

Læs mere

- Vi gør rigtig meget ud af at fortælle vores kunder, at man kun kan købe vores produkter i vores butikker og på vores webshops, men der er jo rigtig mange, der sælger deres produkter igennem forskellige retailers og andre led, og det gør jo, at det kan være rigtig svært for kunderne at vide, om det er en legitim hjemmeside, man handler fra.

Og netop det faktum, er en af årsagerne til at Christian Aachman er stor fortaler for e-mærkets browserextension, SIKKER SHOPPING.

- Derfor synes jeg, at SIKKER SHOPPING, der er kommet fra e-mærket, er sindssygt god, fordi det gør jo at kunderne kan købe et produkt og være 100 % sikker på, at den butik, de køber fra, det er en legitim hjemmeside. Det gør jo, at man ikke skal være bange for, hvor man handler henne.

Sikkerhed online for de ældre

Som Christian Aachmann også fortæller, så er verden et sted på vej hen, hvor digitaliseringen kommer til at stige, hvilket automatisk vil gøre, at den store nethandel, der allerede eksisterer, kun vil blive større i fremtiden. Og det vil gøre det svære for en specifik aldersgruppe.

- Sågar mine bedsteforældre er begyndt at handle online. Og det er især den ældre generation, der kan have svært ved at navigere i det. Lige så meget den yngre. Jeg er selv blevet snydt på nettet, fortæller Christian Aachmann og fortsætter.

- Men det her med, at der kommer nogen som e-mærket, der faktisk gør noget ved det, og prøver at lave noget arbejde, som gør, at man ikke længere behøver at være i tvivl, men bare kan kigge efter om blåstemplingen er der, det synes jeg, er fantastisk.

Hent SIKKER SHOPPING

Kontakt os

Kontakt vores erhvervskonsulenter her, hvis du vil høre mere om e-mærket

Flere historier fra danskere som er blevet fuppet

Camilla Thiel - sygeplejerske

Camilla og hendes mand havde gennem længere tid kigget på sneakers online, da de synes, at de begge trængte til nye.

Læs hele historien her

Michael Kokholm indehaver af Hoopz.dk ApS

Michael Kokholm, der er ejer af webshoppen Hoopz.dk og er medlem af e-mærket, byder SIKKER SHOPPING og det nye redskab i kampen mod kopivarer og fupbutikker velkommen med rosende ord.

Læs hele historien her

Rikke Vahle indehaver af Du Milde ApS

Rikke og hendes søster driver designvirksomheden Du Milde, hvor de designer og producerer damekonfektion. Rikke har gennem de sidste par år anmeldt mere end 60 falske webshops på e-mærkets website.

Læs hele historien her

Betingelser for SIKKER SHOPPING

Betingelser for SIKKER SHOPPING
©2020 emaerket.dk