Stifterkreds

Vores stifterkreds består af nogle af de mest toneangivende brancheorganisationer i Danmark. Det giver os og de e-mærkede webshops helt unikke muligheder for samarbejder på kryds og tværs.

Læs mere
Stifterkreds
Billede har ikke nogen beskrivelse

Forbrugerrådet Tænk er om nogen de danske forbrugeres repræsentant i e-mærkets bestyrelse. Deres klare mål er at sikre forbrugernes rettigheder og gøre forbrugerne til en magtfaktor på markedet. Det er derfor svært at forestille sig e-mærkets stifterkreds uden Forbrugerrådet Tænk som en væsentlig aktør.

Vi anbefaler desuden app'en Mit digitale selvforsvar. Læs mere

Billede har ikke nogen beskrivelse

Dansk IT er Danmarks største fællesskab af IT-professionelle og er, ganske ligesom e-mærket, en non-profit organisation. Dansk IT arbejder for at udbrede anvendelsen af IT til gavn for såvel samfundet som den enkelte borger. Derfor valgte Dansk IT at være medstiftere af e-mærket.

Billede har ikke nogen beskrivelse

DI er med 10.000 medlemsvirksomheder en væsentlig aktør i debatten om fremtidens Danmark og har særligt fokus på øget vækst, og på hvordan der skabes flere arbejdspladser i Danmark. Dansk e-handel vokser eksplosivt, og derfor var det naturligt for DI at støtte op om stiftelsen af e-mærket.

Billede har ikke nogen beskrivelse

Dansk Erhverv er arbejdsgiverforening og erhvervsorganisation og repræsenterer omkring 17.000 danske virksomheder indenfor blandt andet e-handel. Derfor er Dansk Erhverv en naturlig medspiller for e-mærket.

Billede har ikke nogen beskrivelse

Med 300.000 medlemmer på tværs af stort set alle brancher i det danske samfund har HK en logisk interesse i tiltag, der er fremmende for dansk e-handel. Derfor valgte de i 2000 at blive medstiftere af e-mærket.

Billede har ikke nogen beskrivelse

FinansDanmark har, ganske som de andre organisationer bag e-mærket, en interesse i tiltag, der kan være med til at sætte gang i hjulene i erhvervslivet. Da nethandel er inde i en rivende udvikling, er det helt naturligt, at FinansDanmark ønsker at støtte op om initiativer, der er med til at skabe endnu bedre vilkår for både danske e-handlere og e-handlende.

©2024 emaerket.dk