Stifterkreds

Vores stifterkreds består af nogle af de mest toneangivende brancheorganisationer i Danmark. Det giver os og de e-mærkede webshops helt unikke muligheder for samarbejder på kryds og tværs.

Læs mere
Stifterkreds

Forbrugerrådet Tænk er om nogen de danske forbrugeres repræsentant i e-mærkets bestyrelse. Deres klare mål er at sikre forbrugernes rettigheder og gøre forbrugerne til en magtfaktor på markedet. Det er derfor svært at forestille sig e-mærkets stifterkreds uden Forbrugerrådet Tænk som en væsentlig aktør.

Vi anbefaler desuden app'en Mit digitale selvforsvar. Læs mere

Dansk IT er Danmarks største fællesskab af IT-professionelle og er, ganske ligesom e-mærket, en non-profit organisation. Dansk IT arbejder for at udbrede anvendelsen af IT til gavn for såvel samfundet som den enkelte borger. Derfor valgte Dansk IT at være medstiftere af e-mærket.

DI er med 10.000 medlemsvirksomheder en væsentlig aktør i debatten om fremtidens Danmark og har særligt fokus på øget vækst, og på hvordan der skabes flere arbejdspladser i Danmark. Dansk e-handel vokser eksplosivt, og derfor var det naturligt for DI at støtte op om stiftelsen af e-mærket.

Dansk Erhverv er arbejdsgiverforening og erhvervsorganisation og repræsenterer omkring 17.000 danske virksomheder indenfor blandt andet e-handel. Derfor er Dansk Erhverv en naturlig medspiller for e-mærket.

Med 300.000 medlemmer på tværs af stort set alle brancher i det danske samfund har HK en logisk interesse i tiltag, der er fremmende for dansk e-handel. Derfor valgte de i 2000 at blive medstiftere af e-mærket.

FinansDanmark har, ganske som de andre organisationer bag e-mærket, en interesse i tiltag, der kan være med til at sætte gang i hjulene i erhvervslivet. Da nethandel er inde i en rivende udvikling, er det helt naturligt, at FinansDanmark ønsker at støtte op om initiativer, der er med til at skabe endnu bedre vilkår for både danske e-handlere og e-handlende.

©2023 emaerket.dk