ee-trustmark

Vind kampen om de udenlandske kunder med europæisk tryghedsmærke

Med e-mærket får man ikke længere kun et nationalt tryghedsmærke. Nu giver man også sine udenlandske kunder europæisk sikkerhed med det nye mærke The Ecommerce Europe Trustmark, som viser, at en netbutik lever op til den nationale mærkningsordnings krav. Bag mærket står Ecommerce Europe, som repræsenterer over 25.000 virksomheder, der sælger varer online.

Læs mere
ee-trustmark

I Danmark administreres The Ecommerce Europe Trustmark af e-mærket. Derfor er det kun e-mærkede webshops, der kan få det europæiske mærke. Af samme grund skal The Ecommerce Europe Trustmark og e-mærket altid placeres ved siden af hinanden. Når en e-mærket shop henter EE-logo’et, offentliggøres den samtidig som EE-trustmark bruger på EU hjemmesiden sammen med webshoppens logo.

The Ecommerce Europe Trustmark skal gøre nethandel på tværs af landegrænser mere gennemskuelig, og mærket giver både forbrugere og sælgere en større sikkerhed.

Kom i gang med det samme – Helt uden at røre en finger

Det europæiske tryghedsmærke er gratis og kræver ikke meget arbejde. Da The Ecommerce Europe Trustmark viser, at din netbutik lever op til nationale retningslinjer – e-mærkets retningslinjer i Danmark – Så er din webshop e-mærket, lever du allerede op til kravene for at benytte mærket.

Det betyder mærket for kunderne

Skulle der opstå en uoverensstemmelse mellem en webshop og en udenlandsk kunde, er der ekstra hjælp at hente med det europæiske mærke. I de tilfælde hvor de nationale styrmænd – i Danmarks tilfælde e-mærket – ikke kan udrede problemet, kan forbrugerne nu kontakte Ecommerce Europe Trustmarks Service Center, som hjælper med at rede trådende ud.

Er din webshop e-mærket, kan du hente det europæiske tryghedsmærke allerede i dag på medlemsportalen Mit e-mærke.

Kontakt os

Læs vores persondatapolitik

Din anmeldelse med evt. bilag opbevares hos e-handelsfonden (e-mærket) i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. Dette giver os mulighed for hjælpe politiet i kampen mod it-kriminalitet, og din anmeldelse kan i den forbindelse videregives til politiet.

Du kan til enhver tid bede os om at slette dine personoplysninger, ved at sende en mail til fup@emaerket.dk med henvisning til din tidligere anmeldelse.

©2024 emaerket.dk