Hvad er "rimelig tid" ved reparationer?

3. juni 2012

Det er svært at definere, præcis hvor lang tid "rimelig tid" er, da det både kan være kortere og længere tid end et par uger. Der er dog en række faktorer, der har indflydelse på hvor lang tid, der er rimelig.

Er problemet simpelt og produktet svært at undvære?

Et par eksempler på hvornår "rimelig tid" er lidt kortere end normalt kunne være, hvis der er tale om et problem, der er forholdsvis simpelt at udbedre, hvis der er tale om et produkt det er svært at undvære til dagligt som f.eks. en mobiltelefon og i særdeleshed, hvis der er tale om en ny vare.

Det modsatte gør sig naturligvis gældende hvis hvis der er tale om et teknisk kompliceret produkt, hvis der ikke er tale om en vare kunden bruger hver dag eller hvis man som forhandler stiller en lånegenstand til rådighed.

Få hjælp af e-mærket

Hvis du i en specifik sag kommer i tvivl om hvor lang "rimelig tid" er, så er du altid velkommen til at ringe til vores team af jurister, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du fanger dem på tlf.: 44 85 85 90 eller ved at skrive til medlemsservice@emaerket.dk.medlemsservice@emaerket.dk

©2020 emaerket.dk