Om e-mærket Svindel

SIKKER SHOPPING runder 10.000 downloads

17. august 2020

Billede har ikke nogen beskrivelse

Nettet svømmer over i falske webshops.

Faktisk findes der langt over 150.000 falske webshops, der ikke har andet formål end at snyde dig. e-mærket har i mange år taget kampen op mod de falske webshops. Vi arbejder og ønsker nemlig at danskerne skal kunne handle i tryghed, når gaver eller dagligvare skal bestilles hjem.

Derfor lancerede e-mærket sidste år - i tæt samarbejde og med støtte fra TrygFonden -browserudvidelsen SIKKERS SHOPPING. En gratis og let måde at få besked, hvis du er på vej ind eller lander på en falsk webshop. Og godt og vel ni måneder senere har SIKKER SHOPPING rundet den første milepæl. Nemlig mere en 10.000 downloads. En milepæl, som kommunikationschef, Toke Mølgaard er glad for.

- Der er ingen tvivl om, at vi er rigtig glade for, at over 10.000 danskere har taget SIKKER SHOPPING til sig. Men vi er slet ikke i mål endnu. Vi vil gerne have spredt den ud til hele Danmark. Hver eneste dag er der nemlig mange danskere, som bliver taget ved næsen af de her falske webshops, og det vil vi gerne kæmpe for ikke sker i samme omfang, som det gør nu.

Download nemt og gratis

Har du endnu ikke downloadet SIKKER SHOPPING kan du gøre det hurtigt og nemt. Kilk blot her og download SIKKER SHOPPING i Chrome Webshop.

emaerket.dk/sikkershopping kan du møde et par danskere som er blevet udsat for svindel på nettet og samtidig læse og se dig klogere på, hvordan SIKKER SHOPPING fungerer.

©2024 emaerket.dk