Opdateret certificering: ”Det var svært at forstå, men overraskende nemt at få implementeret”

Marguerite Flensted fra Frøtorvet fik et chok, da hun åbnede e-mærkets mail om opdaterede retningslinjer. Det var svært at se, hvordan hendes webshop kunne leve op til det alt sammen. Slutresultatet var dog, at det kun tog få dage, før Frøtorvet var fuldstændig up to date.

Marguerite forstod ikke meget af de forskellige sikkerhedskriterier, som hendes webshop skulle opfylde. Som en mindre webshop virkede det ret så uoverskueligt.

Det var e-mærkets opdaterede sikkerhedskriterier, som efterlod Marguerite med fornemmelsen af et helt igennem uoverskueligt projekt. Den fornemmelse fik dog ikke lov til at blive hængende, for Marguerite var hurtig til at gribe telefonen.

  • Juridisk vejledning
  • Certificering
Billede har ikke nogen beskrivelse

”Jeg stod af, da jeg læste vejledningen, alt det tekniske … vi har jo ikke en IT-afdeling. Jeg tænkte jo, at det både ville tage lang tid og blive virkelig dyrt i konsulenttimer. Så jeg var nok ret bekymret, da jeg ringede ind til e-mærket.”

Marguerite Flensted, ejer af Frøtorvet

Billede har ikke nogen beskrivelse

Guidet igennem hvert skridt

Marguerites jurist hos e-mærket fik hurtigt scannet hendes webshop, og det gav et overblik over, hvad der skulle justeres:

”Og så kunne vi se, at frøtorvet i forvejen var langt i forhold til at opfylde de forskellige sikkerhedskrav.”

I forhold til at komme det sidste stykke og være helt up to date, oplevede Marguriete, at hun blev holdt langt mere i hånden, end hun havde regnet med:

”e-mærket havde en rigtig god kontakt til min udbyder, ScanNet, og de kunne hjælpe mig igennem hvert skridt. e-mærket og ScanNet var jo allerede i dialog, så alle havde fuldstændig styr på, hvad det drejede sig om. Ja, en stor del af mit arbejde viste sig at være copy/paste”.

Tydelig kommunikation og overblik over fremgangen

I forhold til kommunikationen med juristen oplevede Marguerite også et overraskende gnidningsfrit forløb:

”Det fungerede godt med Mit e-mærke, hvor jeg hele tiden kunne se, hvor langt vi var med justeringerne. Det er nemt at navigere rundt derinde og motiverende at se, hvor mange af tingene, som hurtigt blev grønmarkerede.”

Marguerite er nu glad for at være kommet i mål med opdateringen – og synes også, at hendes tid var godt givet ud:

”Man kan sige, at rigtig mange danske webshops qua deres udbyder jo allerede har et højt sikkerhedsniveau, men derfor giver det jo bare ekstra god mening at komme det sidste stykke og virkelig kunne stå inde for, at ens kunder fx ikke behøver at være bekymrede for deres personlige data, når de handler på ens shop.”

Har I fået opdateret jeres certificering?

Læs mere og bliv kontaktet af jeres jurist

Billede har ikke nogen beskrivelse
©2024 emaerket.dk