Gratis sagsbehandling

Få hjælp af e-mærket. Vores juridiske eksperter sidder hver dag klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med handel på en e-mærket webshop.

Før du opretter en sag skal vi bede dig om at have gjort nogle forberedelser:

  • 1 Er webshoppen e-mærket? Brug vores søgefunktion på forsiden til at se dette. For at vi kan hjælpe dig, skal webshoppen være e-mærket på købstidspunktet.
  • 2 Har du et ordrenummer? Vi skal bruge ordrenummeret, så webshoppen kan identificere dit køb.
  • 3 Har du kontaktet webshoppen? Du skal i første omgang tage kontakt til webshoppen, for at give dem en mulighed for at løse sagen. Får du ikke den ønskede hjælp af webshoppen, er du selvfølgelig velkommen til at indsende sagen til os.
  • 4 Er webshoppen gået konkurs? Se hvad du skal gøre, hvis webshoppen, du har handlet i, er gået konkurs, og du ikke har fået din vare, eller du har en reklamation.
Opret sag
Gratis sagsbehandling

Opret sag

Udfyld nedenstående formular for at oprette sagen hos os.

Felter markeret med * er obligatoriske, for at vi kan behandle din sag.

Har du kontakt webshoppen? *

Jeg accepterer at mine persondata, herunder evt. følsomme data jeg måtte have sendt ind, samt min beskrivelse af sagen, behandles og videregives til den relevante webshop. Samtidig accepterer jeg, at webshoppen må udlevere persondata om mig, som er relevant for sagen. Dit samtykke kan til hver en tid trækkes tilbage. Læs persondatapolitik her.
©2022 emaerket.dk