Hjælp med at stoppe svindel

Der er en desværre en række fuphjemmesider derude, noget vi hos e-mærket tager meget alvorligt. Derfor har vi udarbejdet 5 gode råd, der der gør det meget lettere for danske forbrugere ikke at blive snydt:

  1. Brug altid betalings- eller kreditkort. Så er du beskyttet af indsigelsesordningen, hvis varen ikke dukker op, eller hvis der bliver trukket for mange penge på din konto.
  2. Tjek altid producentens hjemmeside. De fleste fuphjemmesider har en flad struktur. Tjek derfor at links og logoer virker. Er der et e-mærke så klik ALTID på logoet - er netbutikken godkendt, kommer du over på en certifikatside som bekræfter det.
  3. Send butikken en mail. Virker deres mail-adresse ikke, får du svar på gebrokkent engelsk eller slet ikke, så er der som regel noget galt.
  4. Søg efter andres erfaringer. Tjek eventuelt firmaet på Google, hvor der kan ligge advarsler mod bestemte hjemmesider.
  5. Brug din sunde fornuft. Lyder et tilbud for godt til at være sandt, er der stor sandsynlighed for, at det også er det. Så tænk dig om inden du trykker på køb knappen.

Kender du til en fuphjemmeside? Anmeld den her.