Julepodcast

e-mærkets julepodcast - Ombytning, returnering og fortrydelsesret

Billede har ikke nogen beskrivelse

Julen er og bliver den periode på året, hvor det handler om at være allermest skarp som webshopejer. Danskerne og resten af verden bruger millioner og atter millioner på gaver til familie og venner.

Men det er ikke altid, at gaven er præcis det, som svigermor havde ønsket sig, og derfor er det rigtig vigtigt også at kende til reglerne for returnering, ombytning og fortrydelsesret. I dette afsnit har vi sat vores chefjurist Camilla Engel Post og seniorjurist Vian Khazer foran mikrofonen.

Juristerne vil forsøge at guide dig gennem de mange komplicerede regler og give dig gode råd. Fx vil du lære, at det kan være en god idé at tilbyde en længere fortrydelsesret hen over julemåneden. Du vil også finde ud af, at der findes visse varer, der ikke kan fortrydes - fx tjenesteydelser.

De to jurister vil grundigt gennemgå de regler, der er mest nødvendige for dig at kende, så du bedre har mulighed for at undgå fejl og samtidig giver dine kunder i din webshop den bedste service og købsoplevelse. For de to ting er åbenlyst nogle af de vigtigste parametre for, at dine kunder vender tilbage til din webshop, og du dermed får fuld valuta ud af julens mange muligheder.

Er du dog den type, der meget hellere vil have tingene på skrift, så du kan sætte dig til rette på en stol og læse dig til den viden, du har bruge for, kan du finde en lang række juraguide på Mit e-mærke. Her kan du f.eks. finde en guide om fortrydelsesret, om reklamationsret eller reglerne for prismarkedsføring.

Vores juraguides er forbeholdt medlemmer, så er du ikke medlem, må du nøjes med at lytte dig igennem reglerne.©2024 emaerket.dk