E-mærket og LIGA Advokater indgår samarbejde

LIGA Advokater er nogle af Danmarks mest erfarne advokater inden for markedsførings- og forbrugerret samt forhandling og udarbejdelse af kommercielle kontrakter. Altid med fokus på praktiske og skræddersyede løsninger. Derfor er vi glade for at kunne løfte sløret for det nye samarbejde med LIGA Advokater.

Læs mere
LIGA advokater
Logo

I forbindelse med en myndighedssag, henviste e-mærket mig til LIGA Advokater. Processen hos LIGA Advokater har været kompetent og informativ og jeg har følt mig klædt godt på i hele processen.

Michael Christensen

Ejer

Dealsam.dk

Hvad betyder samarbejdet med LIGA Advokater for dig som medlem?

LIGA Advokater beskæftiger sig med problemstillinger, der er relevante for mange af vores medlemmer. Det har derfor været et naturligt skridt for os at indgå dette samarbejde, således at du som medlem bliver peget i retning af kompetent og relevant advokatbistand inden for de forretningsområder, hvor du oplever udfordringer. På denne måde behøver du ikke at bruge unødvendige ressourcer på at bevæge dig rundt i advokatjunglen på egen hånd.

Som medlem hos e-mærket kan du hos LIGA Advokater få rådgivning til en konkurrencedygtig pris. Det kan fx være, hvis du har brug for assistance til:

Retssager og myndighedssager

LIGA Advokater har stor erfaring med behandling af myndighedssager hos Forbrugerombudsmanden både civile og straffesager. Derudover har flere hos LIGA Advokater selv arbejdet hos Forbrugerombudsmanden og har derfor indgående kendskab til, hvordan en sag håndteres bedst muligt med klientens interesse for øje.

Markedsføringsret

Rådgivning om udvikling af koncepter, kampagner, konkrete reklamer, konkurrencer, prismarkedsføring, digital markedsføring og samspillet mellem markedsførings- og databeskyttelsesreglerne.

Rettighedsbeskyttelse

LIGA Advokater hjælper dig med håndhævelse af dine rettigheder, fx ved misbrug af dit brand, dine varemærker eller dine tekster og billeder.

Aftaler i forhold til distribution

Udarbejdelse og forhandling af alle former for distributionsaftaler, herunder agentaftaler, forhandleraftaler og licensaftaler.

Få advokathjælp til konkurrencedygtig pris

Jeg vil gerne kontaktes af LIGA Advokater til en uforpligtende drøftelse.

Jeg har brug for LIGA Advokaters hjælp til: *

For at LIGA Advokater kan kontakte dig, vil e-mærket videregive oplysningerne i denne formular til LIGA Advokater.

©2024 emaerket.dk