e-handelsfonden fraråder al handel på danskdatasalg.dk

Opdateret: Danskdatasalg.dk er nu lukket ned og henviser i stedet til e-handelsfondens information omkring omstændighederne for Danskdatasalg.dk.

Kurator på konkursboet Danskdatasalg.dk er Hovmøller & Thorup. Kunder der har krav på konkursboet kan henvende sig til Mie Skjelbo på msn@ht-law.dk.

På trods af en seddel i vinduet hos Dansk Datasalg med besked om at virksomheden er gået konkurs, er deres netbutik stadig aktiv. Det betyder at en række forbrugere risikerer at komme i klemme.

e-handelsfonden fraråder

Netbutikken er stadig aktiv, og da Dansk Datasalg på deres netbutik tilbyder forudbetaling er forbrugerne ikke længere beskyttet af indsigelsesordningen. Derfor ser e-handelsfonden det som en nødvendighed at komme med det meget klare råd til de danske forbrugere, at de under ingen omstændigheder bør handle på danskdatasalg.dk. Så kort kan det faktisk siges.

Det er samtidig vigtigt at gøre opmærksom på, at man altid bør klikke på en butiks e-mærke logo inden man handler, da dette linker til butikkens valideringsside. Gør man dette på danskdatasalg.dk fremgår det tydeligt at butikken ikke længere er et sted man bør handle.

"e-mærket er til for at sikre de danske forbrugere, og derfor reagerede vi prompte på oplysninger om at Dansk Datasalg var gået konkurs. Vi ophævede med det samme samarbejdet med butikken, og opdaterede oplysningerne på vores hjemmeside så dette fremgår hvis forbrugere klikker forbi", fortæller Lars Schmidt Larsen, direktør i e-handelsfonden.

Del denne nyhed på facebook, twitter m.m. via ovenstående ikoner, og hjælp os med at sikre, at ingen kommer i klemme på danskdatasalg.dk