e-mærkets ledige skrivebordsplads blev vejen til et job for Pernille

Aftenshowet viste i aftes et indslag om, hvordan virksomheder med fordel kan stille et ledigt skrivebord til rådighed for jobsøgende. Netop dette har e-mærket gjort det seneste halve år, hvor bl.a. Pernille Rosengaard har haft glæde af frit at kunne benytte internet, printer og skrivebord samtidig med, at hun indgik i det sociale fællesskab i organisaitonen. I Aftenshowet fortalte hun om, hvad hun har fået ud af at sidde i e-mærket:

"Helt lavpraktisk så fik jeg et sted, hvor jeg kunne fokusere 100 % på at søge job. Men sekundært, og måske endnu mere vigtigt, så har jeg også fået et helt læs fuld af folk, der heppede på mig - i min situation. Dét har næsten været mere værd, vil jeg sige".

Skrivebordet er igen ledigt, og i næste uge åbner vi op for, at man kan melde sig på banen, hvis man har lyst til at have skrivebordspladsen til rådighed i forbindelse med sin jobsøgning.

Du kan se hele indslaget fra Aftenshowet ved at klikke på billedet nedenfor. Indslaget starter 14 minutter og 14 sekunder inde i udsendelsen.