Digital Natives er fremtidens kunder. Fang dem med e-mærkets widgets

Bigstock -Baby -Mouse --Digital -Native -112421531

e-købmændene kæmper en brav kamp for at vinde flotte anmeldelser og karakterer på diverse anmeldelsesportaler. En kamp for at vinde opmærksomheden hos det der i dag kaldes for Digital Natives. Eller på dansk. Digitale indfødte. Begrebet dækker over de mennesker under 30 år, der er født og opvokset med en telefon i hånden, og som er dem, der har mest tilbøjelighed til at handle på nettet.

Derfor kan du lige så godt stå forrest i køen, når de rigtige kunder skal fanges, hvilket du har muligheden for med e-mærkets Kunde- og Fragtscore. Den giver dig nemlig lige præcis de remedier, du skal bruge til at tiltrække Digital Natives.Og man kan godt forstå webshopejernes iver for at gode anmeldelser, når man ser på en ny undersøgelse leveret af det norske fragtfirma, Bring. Undersøgelsen fortæller nemlig at 68% af Digital Natives ”lader deres købsbeslutning styres af venners og bekendtes anbefalinger og udtalelser”, skriver Bring på deres hjemmeside.

Nem, simpel og gratis de tre første måneder

Ikke nok med at din webshop selvfølgelig får mulighed for netop at påvirke blandt andet Digital Natives med offentlighedens mening om din webshop, vores er widget også optimeret til at være både simpel og nem at bruge.

Dine kunder – og KUN dine kunder – skal nemlig ikke bruge mere end to tryk på mobilen for at anmelde din webshop. Ét tryk på at åbne den mail, du automatisk sender kunden efter et køb på din butik, og igen ét tryk på at besvare spørgsmålet;

Er du tilfreds eller utilfreds med din oplevelse?

Yderligere er Digital Natives også tilbøjelig til at være utålmodige, skriver Bing i deres undersøgelse og på deres hjemmeside. De vil nemlig have levering hurtigere end andre. e-mærkets Fragtscore kan hjælpe din webshop med at vise, hvor hurtig du er til at levere dine vare, og dermed også være et skridt tættere på at overbevise en Digital Natives om at handle på din shop.

Oven i købet er du måske hurtigere end konkurrenten. I hvert fald får du flere anmeldelser end konkurrenten som bruger en anden platform. 22% af kunderne bedømmer nemlig deres købsoplevelse. Og i 97% af tilfældene med en positiv bedømmelse.

Lyder det overbevisende kan du komme i gang med e-mærkets Kunde eller Fragtscore fra 149.- om måneden. Faktisk kan du komme i gang gratis, de tre første måneder er nemlig uden betaling og selvfølgelig uden binding.

Kundescoren