Vi anbefaler: Mit digitale selvforsvar

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne få advarsler direkte på mobilen om de nyeste digitale trusler? Denne app findes faktisk. Og den er udviklet af vores medstifter Forbrugerrådet Tænk i samarbejde med Trygfonden m.fl.

e-mærket er i lighed med Forbrugerrådet Tænk engageret i arbejdet med at skabe større tryghed online, og derfor vil vi gerne fremhæve denne app. Den giver dig nemlig de bedste kort på hånden, når du vil styrke din digitale sikkerhed. Vi bidrager desuden selv med advarsler i app’en.

Hent den her:

App store icon Download Mit digitale selvforsvar i App Store Google play icon Download Mit digitale selvforsvar i Google Play
Mit digitale selvforsvar mobil
Mit digitale selvforsvar mobil app

Effektiv beskyttelse af dit privatliv

Med Mit digitale selvforsvar er du opdateret om svindel-mails i omløb, falske konkurrencer, registrerede vira-trusler og andet skadelig software.

Skulle skaden være sket, får du konkrete tips til at løse problemet i app’en.

Du kan også finde gode råd, hvis du opdager mystisk aktivitet i din netbank, eller hvis varerne, du købte på nettet, aldrig dukker op.

Mit digitale selvforsvar er udviklet i foråret 2017 i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk, Det kriminalpræventive Råd og TrygFonden. Fra 2018 og fremad drives og udvikles appen af Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden.

Se de seneste advarsler her:

©2024 emaerket.dk